Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:33 01 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța -„Am recomandat tinerilor să fie cea mai bună variantă a lor"

ro

17 Sep, 2023 11:05 594 Marime text
 
Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal „Leading the change. Destination 2024” s-a desfășurat la Neptun la hotel Terra.

Pe durata acestor zile, tinerii liberali vor participa la o serie de activități și workshop-uri care îi vor ajuta să își îmbunătățească experiența politică și profesională, contribuind astfel la dezvoltarea acestora în mai multe domenii cheie, necesare oricărei persoane care dorește o implicare în această direcție.

La lucrările Școlii Politice de Vară a TNL a fost prezent și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Acesta le-a transmis că susține ideea ca fiecare tânăr implicat în PNL cu determinare, să aibă oportunitatea de a aspira spre performanță pentru a fi în folosul societății.

„Am recomandat tinerilor să folosească timpul propriu pentru pregătire, astfel încât atunci când vor avea șansa să ocupe o poziție, să fie cea mai bună variantă a lor. De asemenea, am vrut să subliniez și faptul că este crucial modul în care își aleg modelele profesionale, dar mai ales pe cele morale, pentru că în politică, fără modele nu se poate. Rolul acestor modele este de a îmbunătăți viața comunității.

Generația tinerilor liberali are șansa de a învăța din ceea ce a reușit cel mai bine acest partid de-a lungul istoriei, dar mai ales din greșeli. În istoria recentă, generațiile de politicieni nu au fost perfecte, însă au reușit să facă lucruri importante pentru țară. România este membră a Uniunii Europene și NATO, ceea ce înseamnă siguranță, stabilitate și prosperitate.
 
Doresc tinerilor liberali să aibă curajul să construiască o Românie mult mai bună decât cea în care trăim astăzi, pentru că fiecare generație are șansa ei de a oferi societății ceea ce e mai bun", a transmis liderul liberalilor constănțeni.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii