Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții PNL Constanța, prezenți la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal de la Neptun (VIDEO)

ro

15 Sep, 2023 17:18 1481 Marime text




 
 Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal „Leading the change. Destination 2024” se desfășoară la Neptun la hotel Terra.

Sute de tineri liberali participă în perioada 14-17 septembrie la cel mai mare eveniment politic dedicat tinerilor din România.

Pe durata acestor zile, tinerii liberali vor participa la o serie de activități și workshop-uri care îi vor ajuta să își îmbunătățească experiența politică și profesională, contribuind astfel la dezvoltarea acestora în mai multe domenii cheie, necesare oricărei persoane care dorește o implicare în această direcție.

La lucrările Școlii Politice de Vară a TNL au fost prezenți și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, dar și vicepreședintele PNL la național și primvicepreședinte al organizației județene a PNL Constanța, prefectul județului, Silviu Coșa.

VIDEO:



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii