Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ALDE Constanţa, în Delegaţia Permanentă Se votează retragerea sprijinului politic pentru deputatul Banias şi excluderea unor membri

ro

08 Apr, 2017 00:00 1678 Marime text
Biroul Politic Teritorial al ALDE Constanţa a decis convocarea, pentru data de 8 aprilie 2017, a unei şedinţe de Delegaţie Permanentă, la care va participa şi secretarul general al ALDE la nivel naţional. În cadrul Delegaţiei Permanente din luna aprilie, se vor supune votului o serie de decizii aprobate în şedinţa Biroului Politic Teritorial al ALDE Constanţa din 24 martie.
 
Printre hotărârile care vor fi propuse votului în Delegaţia Permanentă se regăseşte retragerea sprijinului politic pentru deputatul Mircea Banias, din cauza unor grave prejudicii de imagine aduse organizaţiei judeţene a ALDE.
Delegaţia Permanentă va aproba şi propunerea către conducerea centrală a partidului de a numi de urgenţă o conducere interimară la nivelul organizaţiei judeţene Constanţa, în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor interne.
 
Totodată, Delegaţia Permanentă va vota şi pentru excluderea din partid, din cauza participării la activităţi de denigrare a partidului, a lui Emil Banias, a lui Dorin Opreanu, vicepreşedinte şi preşedinte al ALDE Eforie, şi a lui Nicolae Tutungiu, consilier local la Medgidia. Vom reveni cu amănunte în ediţia de luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii