Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să fie într-un ceas bun!” Cristian Ciocicu a cerut-o de soţie pe Cristina Hârâci chiar de ziua ei (galerie foto)

ro

08 Apr, 2016 00:00 12146 Marime text
Campioana constănţeană de tenis de masă Cristina Hârâci a avut parte de o surpriză deosebită cu ocazia zilei sale de naştere, când iubitul ei, fostul fotbalist Cristian Ciocicu, i-a oferit şi inelul de logodnă

Cristina Hârâci nu va uita niciodată ziua în care a împlinit 24 de ani. Cristian, sufletul ei pereche, i-a făcut cel mai frumos cadou şi i-a adresat cea mai frumoasă întrebare. „Vrei să fii soţia mea?“, alături de inelul de logodnă au umplut-o de fericire pe campioană, care a spus un „Da!” din toată inima. Cristina şi Cristian sunt împreună din liceu, iar nunta probabil că o vor face la anul.
 
Cristian Ciocicu (25 de ani) a plănuit în amănunt momentul cererii de soţie a iubitei sale. Cei doi locuiesc împreună, iar când Cristina a venit de la antrenament, a avut parte de o surpriză. „N-am bănuit nimic. A fost ceva special, am fost numai noi doi. Pe moment, n-am zis nimic. Am rămas mască, pentru că nu mă aşteptam. Am vrut să iau repede inelul, dar Cristian a zis «Nu, trebuie să te întreb întâi». A fost o surpriză foarte plăcută. Un tort în formă de paletă de tenis de masă şi o şampanie au completat momentul“, a declarat Cristina Hârâci.

Sunt împreună de şapte ani 


Cei doi au şapte ani împreună, cunoscându-se pe când erau elevi la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa. Cel mai probabil, nunta va avea loc la anul, după ce vor fi stabilite toate detaliile. Vestea logodnei le-a adus o mare bucurie şi prietenilor şi apropiaţilor celor doi. „Felicitări, vă doresc toată fericirea din lume!”, „Să fie într-un ceas bun!”, „Mulţi ani fericiţi împreună!”, „Să fiţi sănătoşi şi să aveţi parte numai de bucurii!”, Dragii de voi! Felicitări! Sunt foarte fericită pentru voi!”, „Să vă iubiţi la fel de mult şi în continuare!” sau „Felicitări, Cris! O altă nuntă la «doi Cristieni». Tot binele din lume pentru amândoi! Vă pupăm cu drag!”, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.

Un palmares de aur


Campioana Cristina Hârâci s-a format la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa, fiind descoperită de Viorel Filimon şi Liliana Sebe. Actualmente, Cristina evoluează în Turcia, la Ankara, după ce a mai jucat la Kocaeli şi Fenerbahce Istanbul. În întrecerile din România, concurează pentru CS Farul Constanţa. Multiplă campioană naţională (la toate categoriile de vârstă), Cristina are rezultate de seamă şi pe plan extern: vicecampioană europeană de senioare (cu echipa), de patru ori campioană europeană de junioare (la dublu mixt, la echipe - de două ori şi la dublu fete), campioană europeană de cadete (la simplu), vicecampioană mondială de junioare (cu echipa), campioană la Jocurile Francofone, multiplă campioană balcanică. În prezent, se află la Constanţa în cantonament cu lotul naţional de senioare, România urmând a fi reprezentată la calificările pentru Jocurile Olimpice de Eliza Samara, Dana Dodean şi Bernadette Szocs.

Campion naţional cu FC Farul


Cristian Ciocicu a început fotbalul la FC Farul, la şase ani, primul său antrenor fiind Marian Florea. La juniorii echipei constănţene a mai lucrat cu tehnicieni precum Gică Butoiu, Sevastian Iovănescu sau Lucian Marinof. Cristian juca mijlocaş şi, în afară de Farul, a mai evoluat la Elpis Constanţa şi la Juventus Bucureşti. În anul 2008, cu Butoiu la timonă, juniorii A de la Farul (din rândul cărora a făcut parte şi Cristian Ciocicu) au cucerit titlul naţional (după o pauză de 45 de ani), dispunând în finală, la Constanţa, de Şcoala de Fotbal Marius Lăcătuş, cu 2-0 (D. Forminte 11, Şt. Sandu 90+1). În lot au figurat doar cinci jucători născuţi în anul 1989 (Ţarălungă, Pascale, Călin, Calagi şi Al. Grigoraş), restul fiind cu un an mai mici, născuţi în 1990. Echipa din finală a fost: Vlad Neagu - Cristian Ţarălungă, Răzvan Pascale, Cristian Lăzărescu, Radu Dragomir (min. 90+4 Dumitru Grosu) - Alexandru Grigoraş (min. 90+2 Ionuţ Sandu), Ionuţ Călin (cpt.), Calagi Dincă (min. 90+1 Răzvan Burhală), Bogdan Evdochim - Ştefan Sandu, Dragoş Forminte (min. 82 Anastasis Angelis). Din lot au mai făcut parte Lucian Prodan (portar) şi Cristian Ciocicu. Acesta din urmă a jucat fotbal până la vârsta de 20 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii