Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:05 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Practicanţi de Taekwondo WTF, de la CSC Mihail Kogălniceanu, la „Românii au talent“

ro

09 Dec, 2015 00:00 2101 Marime text


Vestea măiestriei componenţilor secţiei de Taekwondo WTF de la Clubul Sportiv Comun Mihail Kogălniceanu a depăşit graniţele judeţului Constanţa. Sub bagheta antrenorului Laurenţiu Palangă şi a instructorilor Marian Olteanu şi Anda Palangă, luptătorii de la Mihail Kogălniceanu i-au adus localităţii, Constanţei şi României rezultate de seamă, făcând de fiecare dată spectacol.
 
Tot mai mulţi s-au arătat interesaţi de sportivii constănţeni, ultimii fiind producătorii emisiunii de televiziune „Românii au talent“, de la Pro TV, care îi au în vedere şi care urmează să primească o înregistrare cu ei. „S-a auzit că suntem un club interesant, cu sportivi valoroşi. Noi am mai evoluat demonstrativ şi am mai fost subiectul unor reportaje de televiziune. Chiar dacă vizăm în primul rând performanţa sportive şi mai puţin partea de show, am acceptat invitaţia, ca pe o provocare. Copiii sunt şi ei încântaţi. Ne-au sunat de la Bucureşti şi ne-au spus că suntem selectaţi şi că vor să ne vadă, urmând să le trimitem în primă fază o filmare. Vom prezenta un program de spargeri, combinate cu elemente artistice cu Nunchaku“, a declarat Laurenţiu Palangă.

Valoroase rezultate interne şi internaţionale

CSC este sprijinit de Primăria Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu) şi de Consiliul Local al comunei. Recent, trei sportivi ai localităţii, Ovidiu Trifan şi surorile Mihăilă (Mălina şi Anca) au devenit campioni balcanici, iar în plus, Ovidiu şi Mălina au fost declaraţi cei mai buni seniori ai Balcanilor la Taekwondo WTF. Formaţi la CSC Mihail Kogălniceanu, Mălina şi Ovidiu reprezintă acum CSA Steaua Taekwondo Bucureşti, în vreme ce Anca este în continuare sportivă la gruparea din Mihail Kogălniceanu.
 
Totodată, în luna octombrie a acestui an, clubul din Mihail Kogălniceanu şi-a trecut în palmares a şaptea Cupă a României la Taekwondo WTF (a patra consecutivă), în urma evoluţiilor deosebite pe care sportivii grupării le-au avut la întrecerea desfăşurată la Miercurea Ciuc. Clubul din localitatea constănţeană a obţinut precedentele şase trofee de acest gen în anii 2005, 2006, 2010, 2012, 2013 şi 2014.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii