Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maia Morgenstern a fost spitalizată pentru o scurtă perioadă. Ce a făcut-o să râdă când a completat chestionarul de feedback de la Ministerul Sănătății

ro

04 Nov, 2021 17:41 2449 Marime text


Actrița Maia Morgenstern a mărturisit că a fost internată în spital pentru o scurtă perioadă de timp. Artista și-a manifestat recunoștința față de personalul medical, referindu-se la profesionalismul și omenia de care a dat dovadă, într-o postare pe Facebook:

"Am fost internată în spital. Pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt profund recunoscătoare, am toate motivele. Am fost tratată cu grijă, cu atenție, cu seriozitate și profesionalism. Dar, dincolo de toate, cu omenie. Și am observat că toți pacienții era tratați  așa, cu bunătate, la spital. La spitalul unde am fost internată eu. Pentru o scurtă perioadă de timp. Slavă Domnului, lucrurile merg spre bine", a scris Maia Morgenstern.

Actrița a încercat să-și arate recunoștința și în formularul de feedback al pacientului primit de la Ministerul Sănătăţii, dar mesajul în care a trasnmis ferm că nu i s-au solicitat bani sau atenții a fost înregistrat drept răspuns greșit. În plus, a fost taxată pentru acesta, în ciuda faptului că sondajul era unul gratuit, după cum a explicat în aceeași postare:
"Primesc SMS de la Ministerul Sănătății (cred). Un fel de sondaj. Ceva gen: puteți răspunde gratuit și anonim. Ok. Sunteți mulțumit de serviciile medicale, implicare, curățenie, tratament etc.? Punctaj de la 1 la... 4. Mesaj după mesaj, one of a time, cum ar fi. 
Avertizare, după fiecare: poate genera costuri suplimentare.

Nu contează! 4 peste tot! Sunt foarte mulțumită, slavă Domnului! Nu am de ce să mă plâng. Lucrurile au mers și merg bine, sunt profund recunoscătoare. Zău, așa. 
Bun. Urmează o altă serie de întrebări, la care trebuie să răspund cu DA sau NU. Iată, de exemplu: A trebuit să cumpărați medicamente... DA. Sau: Vi s-au solicitat bani sau atenții? Răspunsul meu vine prompt: NU! NU! NU!

Urmează chestionarul: V-ați gândit să raportați ministerului faptul că vi s-au solicitat...Răspunsu meu: NU MI S-AU SOLICITAT... etc.
Răspuns (oficial): Opțiune incorectă. 

Mesajul greșit - doar acesta - a fost taxat cu 0.05€. Opțiunile incorecte... se plătesc. Sau: greșelile se plătesc. Acum - și prin SMS. Păi, râd. Firește că râd. Cum, Doamne iartă-mă, să nu râd?? Vreau doar să le mulțumesc din inimă! Întregului personal medical! Tuturor", ]și încheie Maia Morgenstern postarea.

Foto Facebook/ Maia Morgenstern
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii