Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maia Morgenstern și Medeea Marinescu, într-un spectacol de excepție, la Casa de Cultură din Constanța

ro

18 Oct, 2019 00:00 3337 Marime text
Luni, 21 octombrie, începând cu ora 19, la Casa de Cultură din Constanța, veți putea vedea sau revedea (căci spectacolul a mai fost prezentat la începutul anului în Constanța) comedia „Magnolii de oțel”, montat de Teatrul Avangardia din București.
 
Piesa lui Robert Harling, care s-a bucurat de succes în întreaga lume, îi are ca protagoniști pe Maia Morgenstern, Medeea Marinescu și Victoria Cociaș, fiind o comedie - dramatizată pe alocuri - despre femei și modul în care gestionează ele crizele serioase din cursul vieții, găsind puterea să se ridice și să meargă mai departe, indiferent de suferințele care le marchează existența.
 
Viziunea spectacolului îi aparține lui Ricard Reguant, regizorul catalan care a creat primul music-hall autentic de tip Broadway din Romania, Chicago (jucat în fața a peste 70.000 de spectatori la Teatrul Național București).
 
Organizatorii ne promit că, la „Magnolii de oțel”, vom plânge și vom râde, deopotrivă, bucurându-ne, cu siguranță, de 130 de minute de teatru de calitate.
          
Citește și:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii