Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:36 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Legenda vie!“ Tort, la vârsta de 70 de ani, pentru „Ovidiu“, omul bun la toate de la stadionul „Portul“ din Constanța

ro

16 Mar, 2020 00:00 4415 Marime text
 
Personaj cunoscut în fotbalul constănțean, „Ovidiu“, de la AS Portul Constanța, împlinește marți, 17 martie, vârsta de 70 de ani, iar echipa de fotbal și cei de la club l-au sărbătorit în avans, oferindu-i și un tort.
 
„Ovidiu“, pe numele său adevărat Eugen Constantin, este la clubul constănțean de foarte mult timp, de peste 40 de ani. I se spune „Ovidiu“, așa cum e cunoscut de toți cei din fotbalul local, întrucât este de loc din orașul Ovidiu. S-a atașat de echipă și nu a mai plecat de atunci de lângă ea. Se ocupă cu întreținerea bazei sportive și toți cei de acolo îl apreciază pentru devotamentul său față de culorile clubului constănțean.
 
„La mulți ani, nea Ovidiu! Din partea familiei Portul Constanța!“, a fost mesajul clubului pentru aniversarea bătrânului. „La mulți ani! Istoria clubului Portul se identifică cu acest om!“, „La mulți ani, Ovidel!“, „La mulți ani, nea Ovidiu! De când știu stadionul Portul, de atunci și pe dumneavoastră!“, „Legenda vie! La mulți ani, nea Ovidiu!“, „La mulți ani, puștiu!“, „La mulți ani sănătoși, nea Ovidiu!“ sau „La mulți ani cu sănătate, moșule! Dar tânăr ești!“, au fost și alte mesaje, din partea apropiaților.     
   
„Din ce știu, «Ovidiu» este lângă echipă dinainte de 1980. Fotbaliștii de atunci făceau antrenamente pe plajă și a venit și el pe lângă ei. Când s-a aflat de unde este, așa i-a rămas numele, «Ovidiu». Ne ajută cu terenul, cu baza sportivă. Noi îi spune, în glumă, «dom președinte». Este foarte sufletist și apropiat de club și echipă. Stadionul este casa lui, acolo a crescut. S-a bucurat mult pentru  surpriza pe care i-am făcut-o de ziua sa“, a spus Eusebiu Gheorghe, președintele AS Portul Constanța, grupare de tradiție din sportul constănțean,  care, în acest an, împlinește nouă decenii de activitate.  
 
În momentul de față, în Liga a 4-a a județului Constanța, Portul Constanța ocupă locul opt în clasament la seniori și poziția a patra la juniori.
 
Sursa foto: Facebook (AS Portul Constanța)
 
Citește și:
 
Imagini de la eveniment AS CS Farul a câştigat la scor meciul din Liga a 4-a cu Portul Constanţa (galerie foto + video)


Portul Constanţa a detronat CS Năvodari în Liga a 4-a

Un banner a încins spiritele pe stadionul „Portul” La protestul „fluieraşilor” constănţeni au arbitrat Poliţia şi Jandarmeria (galerie foto)

Ieri au devenit campioni naţionali Mai mulţi fotbalişti constănţeni i-au căzut cu tronc unei zeiţe (galerie foto)

Are numele de cod „Maci” În jurul cui se învârte totul în Portul Constanţa (galerie foto)

  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii