Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroii „izoletelor“, Cătălin Ion și Alexandru Enea, făcuți ciuciulete. S-a aruncat cu apă pe ei de la etaj! (video)

ro

01 May, 2020 00:00 4886 Marime text

Cei doi prieteni de la Eforie Sud, Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor), care au cucerit Internetul cu melodiile lor pamflet la adresa coronavirusului, au mai scos una bună!
Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, cei doi apar în fața unei locuințe, la parter, pe trotuar, într-o… cadă, explicația oferită fiind „Izoletele pregătesc izoleta“! Cei doi sunt în febra creației așadar, poartă măști medicinale, iar regia momentului prevede ca în tablou să apară și o a treia persoană, cineva de la etaj. „Supărat“, bărbatul le strigă celor doi: „Ce faceți, mă, acolo?“ și nici mai mult nici mai puțin aruncă un șuvoi de apă pe ei. „Plecați, mă, de aici!“, le strigă persoana apoi lui Cătălin și Alexandru. În stilul lor, aceștia gustă momentul și nu se arată „deranjați“, iar Alexandru Enea spune: „Numai mă, nene, mă, că pregătim izoleta! Bine, Ioaneee!“.
Cum era de așteptat, filmulețul a avut și trecere printre apropiații celor doi, care s-au întrecut și de data aceasta în comentarii. „Poate răciți și chiar vă cară cu izoleta!“, „Doamne, ce nebuni!“, „Ha, ha, ha, forță!“, „Super tare!“, „Nu sunteți pe creanga voastră, izoletelor, măcar să faceți una bombă, care să merite găleata de apă în cap!“, „Doamne, sunt incredibili de amuzanți!“, „Ia-ți nenorocit pe toți!“, „Sunteți numărul 1. Vă admir!“, „E belea cu voi, să moară virusul!“, „Nu sunteți sănătoși, cumetre!“, „Nu cred!“, „Hai cu izoleta, că pe 15 se dă liber!“ sau „Bine, Ioaneeeee!“, au fost câteva dintre mesaje.
Până acum, Cătălin Ion și Alexandru Enea, „Ion Eforie“ și „Pely“, așa cum își spun cei doi tineri, au dat naștere la opt izolete. A șaptea a fost dedicată Sfintelor Paște, balada este interpretată în casă, la masa de Paște! După „izoleta 7“, a urmat imediat „izoleta 8“, interpretată însă, online, de celebrul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. „Înainte să scoatem izoleta 8, m-a sunat pe mine Axinte și mi-a zis: «Lasă că fac eu, fă, mămică, fă, izoleta 8!». Bine, Axinteee!“, l-au prezentat cei doi pe comediant.
Sursa foto: Facebook (Cătălin Ion)



Citește și:

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii