Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:31 02 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie Sud. Axinte cântă alături de Cătălin Ion și Alexandru Enea „Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România!“ (video)

ro

22 Apr, 2020 00:00 3602 Marime text

Sărbătorile pascale au fost și ele dătătoare de inspirație pentru Cătălin Ion (handbalist la CS Medgidia) și Alexandru Enea (sudor), cei doi prieteni de la Eforie Sud care au cucerit Internetul cu melodiile lor pamflet pe care le-au compus la adresa coronavirusului.

„Ion Eforie“ și „Pely“, așa cum își spun cei doi tineri, au scos „izoleta 7“, dedicată, plină de umor, Paștelui. De aștfel, balada este interpretată în casă, la masa de Paște!
„Înainte de Paște, m-a sunat pe mine Iohannis și mi-a zis: «Ioane, rămâneți acasă!»
A venit Paștele, iar pe izolare iepurașul a venit, poliția l-a oprit
I-a cerut datele, mai lasă-ne, frate, astăzi e ziua de Paști și nici acuma nu ne lași
Ne cer declarație și când spargem ouăle
Vă cântăm ca să vă bucurăm și vă urăm frumos un Paște călduros, sunt câteva dintre versurile „izoletei 7“, în care Cătălin și Alexandru fac haz de necaz, în stilul lor inconfundabil, în această perioadă grea.
 

„Ce frumoasă-i noaptea asta la băieții din Constanța!“

 
După „izoleta 7“, a urmat imediat „izoleta 8“, interpretată însă, online, de celebrul „Axinte“ de la „Vacanța Mare“, actor și umorist român, pe numele său adevărat Florin Petrescu. „Înainte să scoatem izoleta 8, m-a sunat pe mine Axinte și mi-a zis: «Lasă că fac eu, fă, mămică, fă, izoleta 8!». Bine, Axinteee!“, l-au prezentat cei doi pe comediant.   
„Din șapte izolete, voi ați ajuns vedete, noroc cu pandemia, vă știe România. Ioaneeee!
Când a plecat Nadia Comăneci în America mi-a zis: «Ioane, ai grijă de grasul Enea, câ a mâncat mult de Paște și s-a îngrășat mult, bă, să nu facă diabet, bă, Ioane, bă!
Ce frumoasă-i noaptea asta la băieții din Constanța, așteptăm să vină vara să cânte tac-tu cu chitara, măi Ioane!
Te iubesc să moară mama, te iubesc cu foc
Te iubesc, să moară mama, n-am avut noroc!“, cântă Axinte, care, la final, urează: „Să aveți un Paște fericit, tot ce vă doriți, trăiască băieții de la Constanța, mă, tată, mă!“.

Sursa foto: capturi Youtube

Citește și:

Izoleta 6, cu Cătălin Ion și Alexandru Enea „Nu contează deloc cum se-anunță Ordonanța, iar vă fac să râdeți băieții de la Constanța!“ (video)


Video:

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii