Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistul Nikola Crnoglavac s-a căsătorit. A jucat trei ani la HC Dobrogea Sud Constanţa (galerie foto)

ro

09 Jul, 2019 00:00 3393 Marime text
Handbalistul sârb Nikola Crnoglavac a făcut pasul cel mare în viaţă, căsătorindu-se cu frumoasa Miljana. „Viaţă fericită!”, „Casă de piatră, Crno!” sau „Casă de piatră! Fericire!”, au fost trei dintre urările apropiaţilor cu ocazia acestui eveniment deosebit.
 
Jucătorul de 27 de ani şi 1,95 m înălţime, inter dreapta, a jucat timp de trei ani la HC Dobrogea Sud Constanţa, de care s-a despărţit în această vară, transferându-se la CSM Bacău.
 
Echipa din Moldova a fost preluată de un nou antrenor, Adrian Petrea, iar, pe lângă Nikola Crnoglavac, CSM Bacău a mai adus un handbalist de la HC Dobrogea Sud, portarul Viacheslav Saldatsenka (25 de ani), internaţional al Belarusului. Şi Crnoglavac joacă pentru echipa naţională a ţării sale, cu care a participat la ultimele două turnee finale, Campionatul European din 2018 şi Campionatul Mondial din 2019. Nikola a venit la HC Dobrogea Sud în iunie 2016, contribuind la cucerirea de către echipa de pe litoral a Cupei României (în 2018) şi la clasarea pe locul doi în Liga Naţională (în acest an). În noul sezon, din lotul HC Dobrogea Sud nu va mai face parte nici conducătorul de joc Dalibor Cutura, 44 de ani (care, după şapte ani petrecuţi la Constanţa, a decis să meargă antrenor la CSM Focşani), dar şi alţi jucători.
 
Sursa foto: Facebook (Nikola Crnoglavac)
 
Citeşte şi:
 
Nikola Crnoglavac a semnat cu HC Dobrogea Sud

Handbalistul Viacheslav Saldatsenka, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, a devenit tată

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii