Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa au petrecut fotbalişti de soi Florin Salam a cântat la nunta fostului farist Cosmin Matei

ro

09 Jun, 2015 00:00 8735 Marime text
Fostul fotbalist al Farului Cosmin Matei (actualmente la Dinamo) s-a căsătorit la Constanţa, iar la nunta sa a cântat şi cunoscutul Florin Salam. Mijlocaşul de 23 de ani a luat de soţie o constănţeancă, pe nume Silviana Andra Nica, iar petrecerea cea mare s-a desfăşurat duminică seară, la Complexul Aristocratos din Mamaia.
 
Tânăra pereche a fost cununată de directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, şi de soţia acestuia, iar doi dintre cei trei cavaleri de onoare au fost Marius Soare (fost fotbalist la Farul) şi Bogdan Gavrilă (jucător la Dinamo). În afară de cei menţionaţi, la nuntă au fost prezenţi mulţi fotbalişti sau oameni de fotbal, precum Marius Niculae, Patrick Petre, Marius Alexe, Steliano Filip (de la Dinamo), Denis Alibec (de la Astra), Bogdan Stancu (de la Genclerbirligi), Constantin Nica (de la Cesena), Cristian Pulhac (de la Zawisza Bydgoszcz), Cristian Tănase (de la Steaua), Cătălin Munteanu (de la FC Viitorul), Cristian Bălgrădean (de la CSU Craiova), Florin Bejan (de la ASA Tg. Mureş), Liviu Mihai II (CSMS Iaşi).
 
Pe lângă Marius Soare, Constanţa fotbalistică a mai fost reprezentată de Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), de Ionuţ Larie (CFR Cluj), de antrenorul Claudiu Moraru (de la Şcoala de Fotbal Farul 2010) şi de foştii jucători Vasilică Păcuraru şi Adrian Vlas (care au jucat la Farul). De asemenea, la nuntă a fost prezentă şi scrimera Cristina Răceu, fostă la CS Farul Constanţa.
 
Sursa foto: 1 - youtube.com; 2 - Facebook (Cristina Răceu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii