Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, Mihnea s-a căsătorit. Cum a arătat rochia tinerei constănțence

ro

04 Sep, 2021 15:24 3923 Marime text
  • Îmbrăcați în haine albe, el într-un costum elegant, ea într-o rochie scurtă, Mihnea și Corina au spus DA! 
  • Potrivit publicației făcute de Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă a Sectorului 1 București, declarația de căsătorie a lui Daniel Mihnea Năstase, în vârstă de 28 de ani din București cu Corina Ioana Corolevschi, de 32 de ani din Constanța, a fost înregistrată în data de 24 august 2021.  
Mihnea Năstase și Corina Corolevschi s-au căsătorit. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și iubita lui au devenit soț și soție chiar astăzi.

Îmbrăcați în haine albe, el într-un costum elegant, ea într-o rochie scurtă, Mihnea și Corina au spus DA! 


 
Potrivit publicației făcute de Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă a Sectorului 1 București, declarația de căsătorie a lui Daniel Mihnea Năstase, în vârstă de 28 de ani din București cu Corina Ioana Corolevschi, de 32 de ani din Constanța, a fost înregistrată în data de 24 august 2021.  

Cine este Corina Corolevschi, femeia cu care s-a căsătorit Mihnea Năstase

Corina Corolevschi este din Constanța, născută în anul 1989. 

Potrivit Confidas.ro., este administrator al firmei WILD BEACH CAMPING CORBU SRL, respectiv asociat al firmelor CORAD WOOD SRL și WILD BEACH RESORT CORBU SRL

Amintim că, fosta atletă constănţeană Corina Corolevschi s-a numărat printre participanţii la ceremoniile prilejuite de căsătoria lui Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului prim-ministru al României Adrian Năstase.
 
Campioană balcanică şi multiplă campioană naţională la atletism, Corina trăieşte de peste doi ani o frumoasă poveste de dragoste alături de celălalt fiu al lui Adrian Năstase, Mihnea Daniel, iar constănţeana şi iubitul ei i-au urat noii familii: „Casă de piatră, Andrei şi Bianca! Vă dorim să aveţi parte de cât mai multe momente frumoase împreună, pline de iubire şi bucurie!“
 
„Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii noştri ne-au fost nuntaşi, iar voi, prietenii noştri, ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbătorim cu fast botezul celui mic!“, a fost mesajul postat pe Facebook de Andrei Năstase.

 Fiul lui Adrian Năstase deține afaceri pe plaja de la Corbu. De unde provine terenul

Două societăți, unde asociat este și cunoscutul Mihnea Daniel Năstase, fiul fostului premier al României Adrian Năstase, investește pe litoral, aproape de plaja de la Corbu, o zonă care se presupune să devină o stațiune de interes pentru românii care caută o oază de relaxare.
 
Terenurile pe care urmează a se construi au în total peste 11.000 de mp, iar acestea au fost dobândite cu ajutorul tatălui iubitel lui Năstase, Corina Corolevschi. Tatăl acesteia, cunoscut om de afaceri din Constanța, Constantin Corolevschi a donat o parte din terenurile unde se dorește investiția către fiica sa, restul fiind vândute lui Mihnea Năstase pentru aproximativ 100.000 de euro. Mai mult, Constantin Corolevschi a cumpărat o suprafață de teren mai mare acum 15 ani pentru suma de… 3.000 de lei, iar pe alte două terenuri a dat 10.000 de euro. Putem spune că afacerea cu fiul lui Adrian Năstase a fost una profitabilă pentru familia Corolevschi.

  Campingul de la Corbu

Pentru început, discutăm de investiția pe care o dorește societatea unde este asociat fiul fostului premier, Mihnea Daniel Năstase. Wild Beach Corbu SRL, Wild Beach Resort Corbu SRL și Wild Beach Camping Corbu SRL au primit undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului, recent, pentru amenajarea unui camping și parcare și pentru amenajarea unui camping cu spațiu de alimentație publică. 
 
Cele două proiecte se desfășoară pe două terenuri, unul în suprafață de 6.178 mp și unul în suprafață de 5.820 mp. Valoarea totală a investiției este de 450.000 de lei, adica aproximativ 100.000 de euro. 

 Detalii din proiect  

Pe terenul de 5.820 mp se dorește amenajarea de camping și parcare de tip sezonier, funcționând doar în lunile de vară. Se vor amplasa containere sanitare pre-echipate cu cabine de duș, toalete, lavoare, containere pentru recepție, administrație, depozitări. Acestea vor fi vopsite cu vopseluri pe bază de apă, în culori deschise, în principal alb, bleu și bej.
 
Suprafaţă rămasă liberă va fi amenajată cu gazon şi vegetaţie de joasă înălţime şi va fi utilizată ca zonă de agrement. Pe această zonă pot fi distribuite şezlonguri gonflabile/ pliabile pentru turiştii cazaţi şi va fi amenajat un loc de joacă pentru copii. Împrejmuirea va fi realizată din gard de plasă metalică împletită, montată pe stâlpi metalici zincaţi, plasă şi stâlpii cu strat protector PVC culoare verde. Gardul metalic va fi dublat de gard viu, în special pe laturile de Nord şi Vest.

Pentru alimentarea cu apă a amenajării sezoniere se va executa un puţ forat la o adâncime de 50 m, iar pentru canalizare se propune execuţia a 2 bazine vidanjabile etanşe cu capacitate de 25 mc fiecare.

Se vor amenaja spaţii verzi pe minim 50% din suprafaţa totală, reprezentând: locuri de campare, spaţii de agrement, locuri de joacă. Retragerile, aliniamentele, împrejmuirea, amplasarea containerelor, vor ţine seama de plansele şi reglementările din PUZ aprobat de Consiliul Local al Comunei Corbu. Terenurile propuse amenajării fac parte din zona: Z4 – destinaţie mixtă de servicii la nivel de cartier, servicii de interes general, comerţ de tip mall, comerţ en-detail, instituţii, locuinţe colective şi individuale, cazare, agrement, terenuri de joacă şi recreere, spaţii verzi.

Pe celălalt teren, amenajarea va avea funcţiunea de camping şi spaţiu alimentaţie public, care va fi de tip sezonier, funcționând doar în lunile de vară. Se vor amplasa containere sanitare pre-echipate cu cabine de duş, toalete, lavoare; containere pentru recepţie, administraţie, depozitări. Acestea vor fi vopsite cu vopseluri pe bază de apă, în culori deschise, în principal alb, bleu, bej. În zona de alimentaţie publică va fi amenajat un bar pe structură de lemn şi pot fi aduse autorulote tip fast-food – pentru acestea nu sunt necesare amenajări speciale, fiind structuri mobile dotate cu toate echipamentele necesare funcţionării. Numărul autorulotelor va fi în funcție de cerinţe/ tipul de evenimente organizate.

  Terenul, de la Corolevschi la Năstase  

Terenurile pe care se va implementa proiectul imobiliar sunt:
- parcela A579/23 lot 11 şi cotă 1/11 din lot 14 – alee de acces, număr cadastral 115024;
- parcela A579/23 lot 12 şi cotă 1/11 din lot 14 – alee de acces, număr cadastral 115025
- parcela A579/25/3, număr cadastral 115004;
- parcela A579/26/2 lot 5/3 şi lot 5/4, număr cadastral 115005.

  Constantin și Doinița Corolevschi  

În anul 2005, Constantin și Doinița Corolevschi a cumpărat de la Voica Nicola terenul situat în extravilanul satului Corbu de Jos, comuna Corbu, fiind vorba de parcela 579/23, în suprafață de 2,26 hectare. Prețul vânzării a fost de 3.700 de lei, sumă achitată de la bun început de noul proprietar.
 
Opt ani mai târziu, în vara anului 2013, soții Corolevschi au decis să vândă 1/9 din parcela A579/23  lui Ioan-Cornel Simon, fiind vorba de aproximativ 2.000 de mp din totalul terenului. Prețul vânzării a fost de 3.000 de lei.

Sursa foto: antena3.ro.

Sursa foto cu rolilustrativ: ZIUA de Constanța

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

 
Stăpânii terenurilor Fiul lui Adrian Năstase, afaceri pe plaja de la Corbu. De unde provine terenul

 Corina Corolevschi, din Constanţa, printre participanţii la ceremonia căsătoriei fiului cel mare al lui Adrian Năstase (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii