Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distincţii înmânate de primarul Iaşiului Gică Hagi împlineşte miercuri 55 de ani. Care e cadoul preferat de la jucătorii săi

ro

05 Feb, 2020 00:00 3982 Marime text

Cel mai mare fotbalist din istoria României, Gică Hagi, împlineşte miercuri, 5 februarie, 55 de ani. Jucătorii săi de la FC Viitorul i-au făcut deja un cadou, cu două zile în avans.
Este vorba de cele trei puncte foarte importante pe care echipa de pe litoral, al cărei manager tehnic este „Regele“, le-a cucerit în urma victoriei cu 2-1 de pe terenul lui Poli Iaşi, din etapa a 23-a a Ligii 1. La finele partidei, Gică Hagi a nuanţat pe marginea darului primit la Iaşi de la elevii săi.


„Cadoul lor pentru mine e respectul, să se antreneze, să muncim bine împreună, să ne suportăm unii pe alţii şi să creadă în mine, aşa cum le zic, întrucât împreună putem face lucruri frumoase“, a declarat Hagi, iniţiator şi susţinător al proiectelor fotbalistice de mare succes Academia Hagi şi FC Viitorul.


Cu ocazia zilei sale de naştere, Gică Hagi a fost premiat în avans la Iaşi, înaintea meciului cu Poli, primarul urbei moldave, Mihai Chirică, oferindu-i „Regelui“ o diplomă de recunoştinţă („pentru o viaţă dedicată fotbalului şi promovării sportului românesc“) şi un tablou.


Un mesaj la aniversarea lui Hagi a avut şi cel mai de succes manager din sportul românesc, Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimic şi Sportiv Român şi fost director, vreme îndelungată (timp de 22 de ani), al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. „Un gând bun pentru Gică Hagi, un număr 10 care a făcut din fotbal artă, iubire, respect şi stare de bine pentru viitorul tinerilor noştri. Un suflet frumos, pentru care fotbalul înseamnă credinţă. La mulţi ani, prieten drag!“, a fost mesajul vicecampioanei mondiale la handbal.


Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „FC Politehnica Iaşi“.


Citeşte şi:

Mesajul lui Fatih Terim pentru Gică Hagi, cu ocazia zilei de naştere a „Regelui“ (video)

Fotografie-document Gică Hagi împlineşte astăzi 51 de ani. Iată-l în clasa a IV-a, în costum de pionier!

Hagi împlineşte, astăzi, 50 de ani „Clasor“ de colecţie cu cele mai frumoase goluri marcate de „Rege“ la Farul (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii