Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Fatih Terim pentru Gică Hagi, cu ocazia zilei de naştere a „Regelui“ (video)

ro

05 Feb, 2018 10:14 3763 Marime text
Astăzi, este ziua de naştere a celui mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, constănţeanul Gică Hagi, care a ajuns la 53 de ani.

FC Viitorul şi Academia Hagi i-au urat La Mulţi Ani! „Regelui“ şi au prezentat un filmuleţ cu mesaje de felicitare de la Cristian Bivolaru, directorul general al FC Viitorul, Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, Murat Yakin, antrenorul echipei elveţiene Grasshopper Zurich, Fatih Terim, antrenorul formaţiei turce Galatasaray Istanbul, dar şi de la întregul lot al FC Viitorul.

De asemenea, a fost schimbată fotografia de copertă a paginii de Facebook a Academiei Hagi cu cea a echipei FC Viitorul care îi urează La Mulţi Ani! lui Hagi.

Fatih Terim, fostul antrenor al lui Hagi de la Galatasaray, cei doi cunoscând mari performanţe pe perioada cât au colaborat, i-a transmis „Regelui“, în italiană:

O zi de naştere fericită, Gică! Inima mea este întotdeauna cu tine. Mult noroc!

Salut! La Mulţi Ani! Să te bucuri de această zi! Toate cele bune! A fost o plăcere să te revăd după o lungă perioadă (n.r. cei doi s-au întâlnit în Antalya, cu ocazia meciului amical FC Viitorul - Grasshopper). Sper să vedem într-un loc mai cald (n.r. era timp urât în acea perioadă în Antalya), a spus şi Murat Yakin.

FC Viitorul și Academia Gheorghe Hagi îi urează managerului tehnic Gheorghe Hagi, cu ocazia împlinirii a 53 de ani, La mulți ani, multă sănătate, cât mai multe realizări și îndeplinirea tuturor dorințelor, a fost mesajul constănţean.


Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii