Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Crăciun, vor deveni părinţi Fosta jucătoare de tenis de masă Andreea Filip s-a căsătorit cu halterofilul Alin Olteanu (galerie foto)

ro

25 Jul, 2017 00:00 8743 Marime text
O nouă căsătorie în sportul constănţean. Andreea Georgiana Filip şi Alin Olteanu au devenit soţ şi soţie, oficializând la Starea Civilă o relaţie care a început acum nouă ani.
 
Campioană europeană de cadete la tenis de masă, cu echipa României, Andreea Filip a încheiat activitatea de sportivă şi se dedică acum pregătirii sportivilor şi a sportivelor din sala de la LPS „Nicolae Rotaru“. Campion naţional şi ocupant al locului nouă la Universiada din 2002, Alin Olteanu este halterofil, dar şi antrenează, la CS Farul.

Andreea şi Alin sunt de mulţi ani împreună (au fost şi colegi de clasă în liceu) şi aşteaptă cu înfrigurare să devină părinţi. Andreea Filip şi Alin Olteanu au spus „Da!“ la Starea Civilă de la Constanţa, iar ceremonialul religios şi nunta cea mare se vor desfăşura peste doi - trei ani. La fericitul eveniment din viaţa lor, Andreea şi Alin au avut alături şi colege, şi colegi din sport, precum Eliza Samara, Cristina Hârâci şi Meral Ildîz Dinisleam (de la tenis de masă), respectiv Aurel Tătaru şi Adrian Roşu (de la haltere). Naşii tinerei familii sunt Sorin şi Mihaela Barbuceanu.

Dominic Cristian, cadoul de sub brad

După cununia civilă, Andreea şi Alin au făcut un periplu de trei zile prin ţară, ajungând şi la Sibiu, pe Transalpina, pe Transfăgărăşan, la Cazanele Dunării sau la Cascada Bigăr. Fosta jucătoare de tenis de masă este însărcinată, urmând a deveni mămică de Crăciun, când va naşte un băieţel care va purta prenumele Dominic Cristian. „Va fi cadoul pe care Moşul ni-l va pune sub brad“, se bucură campioana.

 „Să vă iubiţi şi să vă respectaţi toată viaţa!“ 

Şi familia, prietenii şi apropiaţii Andreei şi ai lui Alin le împărtăşesc acestora fericirea de a fi devenit soţ şi soţie. „Casă de piatră, fericire şi sarcină uşoară, Andreea!“, „Viaţă lungă, lungă împreună, respect, iubire, împlinire şi mulţi copii frumoşi şi sănătoşi!“, „Să fie într-un ceas bun! Bravo vouă!“, „Casă de piatră! Tot ce vă doriţi să vi se împlinească!“, „Să fiţi fericiţi şi sănătoşi până la adânci bătrâneţi!“, „Casă de piatră, dragii mei! Sunteţi aşa frumuşei împreună!“, „Uau! Casă de piatră! Să vă iubiţi şi să vă respectaţi toată viaţa!“, „Sunteţi minunaţi! Casă de piatră! Să fie într-un ceas bun! Mulţi pupici şi câte o îmbrăţişare cu mult drag!“ sau „Felicitări şi multe împliniri împreună! Să treceţi cu bine peste toate încercările vieţii“, au fost câteva dintre urări.

Aurul continental, vârful carierei

Andreea a început tenisul de masă la vârsta de opt ani, la LPS „Nicolae Rotaru“ din Constanţa, cu antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe şi Stelian Haşoti. Vârful unei cariere întinse pe perioada a 19 ani este medalia de aur cucerită cu echipa României la Campionatul European de cadeţi din 2004. Aceasta pe lângă numeroase alte prezenţe pe podium la întrecerile interne şi internaţionale. În ţară, Andreea a evoluat pentru LPS şi CS Farul Constanţa, iar o perioadă a activat şi în Turcia, la cluburile din Bursa şi Cocaeli.

Vicecampion de seniori al României 

Alin a fost descoperit de antrenorul Angheluş Beşleagă, iar apoi a fost pregătit, la LPS, şi de Mircea Roşu. Doi ani a activat la Dinamo, iar de patru ani se află la CS Farul, unde este halterofil, dar se ocupă, alături de Aurel Tătaru, şi de pregătirea sportivilor. Alin a cucerit titlurile de campion naţional la cadeţi şi juniori şi medalia de argint la seniori, plus alte numeroase distincţii. În 2012, la participat la Universiada de la Eilat, unde a ocupat locul nouă la categoria 77 kg.
 
Sursa foto: Facebook 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionut 30 Jul, 2017 18:45 Casa de piatra! Cine este aceasta jucătoare Meral Dinisleam?