Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor a avut parte de un cadou inedit de ziua ei de naştere

ro

21 Aug, 2015 00:00 3865 Marime text
Aflată în cantonament la Izvorani, cu lotul naţional de gimnastică al României, Cătălina Ponor a avut parte de o surpriză la ora 0 a zilei de ieri, în care a împlinit 28 de ani.

Două colege de lot, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, au trezit-o din somn pe tripla campioană olimpică din Constanţa şi au udat-o cu şampanie, Cătălina, care a gustat gluma, postând fotografia pe o reţea de socializare, cu mesajul: „Aşa m-au trezit fetele mele dragi la 12 noaptea, de ziua mea de naştere. Vă iubesc! Miros toată a şampanie.“ „La mulţi ani! Fă-ne un bine şi urcă pe podium pentru noi toţi, cei care trăim prin şi pentru gimnastică“, a scris pe Facebook antrenorul constănţean de gimnastică Sorin Bechir.


Tot ieri, şi-au serbat zilele de naştere, împlinind vârste frumoase, alţi doi performeri ai sportului românesc: Cristian Gaţu (dublu campion mondial, câştigător al Cupei Campionilor Europeni, vicecampion olimpic la handbal, fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal) şi Beatrice Câşlaru (multiplă medaliată olimpică, mondială şi europeană la nataţie). Gaţu a făcut 70 de ani, iar Câşlaru - 40. „Nume mari, oameni mari, modele de urmat. Să ne trăiţi mulţi ani, dragii noştri!“, le-a urat celor trei şi Elena Frîncu, membru în Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii