Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitrul Erchian Ionus, tătic. „Bine ai venit în viaţa noastră, Anelis Ayda!“ Două fete pe 8 Martie! Fetiţa, născută de Ziua Femeii, ca şi mama sa! (galerie foto)

ro

13 Mar, 2018 00:00 7806 Marime text
Arbitrul de fotbal din Medgidia Erchian Ionus (profesor de educaţie fizică şi fost fotbalist) şi soţia sa, Ionela Andreea, sunt, de cinci zile, părinţi, primind în dar o fetiţă adorabilă, Anelis Ayda. Bucuria e cu atât mai mare cu cât bebeluşul a venit pe lume într-o zi specială, 8 martie, Ziua Femeii, dar şi ziua de naştere a Ionelei Andreea!
 
Erchian şi soţia sa sunt din Medgidia şi locuiesc în municipiul constănţean, dar Ionela Andreea a adus-o pe lume pe fetiţă (prin cezariană) la Mangalia. Naşterea a decurs fără probleme, iar atât mămica, cât şi bebe sunt foarte bine. Fetiţa a avut la naştere 3,350 kilograme şi 50 de centimetri. „Bine ai venit în viaţa noastră, Anelis Ayda!“, a fost mesajul părinţilor, aflaţi de câteva zile în culmea fericirii. „A fost cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Anelis Ayda e cel mai frumos cadou“, a spus Erchian Ionus.
 

Cel mai frumos cadou: o păpuşică de fetiţă!

 
Rudele, prietenii şi apropiaţii familiei Ionus se bucură şi ei de minunea care le-a împlinit pe deplin vieţile lui Erchian şi Ionelei Andreea. „Ce cadou frumos de 8 Martie! Să vă trăiască!”, „Cel mai frumos dar! Să fiţi fericiţi împreună! La mulţi ani binecuvântaţi!“, „Cel mai frumos mărţişor şi cadou de ziua ta!“, „Să fiţi fericiţi şi sănătoşi! Două fete de 8 Martie!“, „Bine ai venit pe lume, îngeraş drag! Sănătate şi bucurii alături de părinţii tăi minunaţi!“, „Ce binecuvântare! Să fii sănătoasă, iubită şi norocoasă, micuţo!“, „Felicitări! O fetiţă minunată, cu un nume special. Să fie sănătoasă şi fericită!“, „Exact de ziua ta? Ce minunat! Bine ai venit, bebe, şi mulţi ani fericiţi!“, „Felicitări, dragă mămică! Ce cadou poate fi mai frumos de ziua ta dacă nu o păpuşică de fetiţă?“ sau „Vai, ce zi minunată în viaţa ta! Cred că pluteşti de fericire! Să rămâneţi toată viaţa cu starea de euforie pe care aţi gustat-o azi (n.r. pe 8 martie)!“, au fost câteva dintre mesaje.

 

A fost junior şi la FC Farul

 
În vârstă de 32 de ani, Erchian Ionus este component al lotului naţional Liga a II-a de arbitri (din anul 2015), iar ca profesor de educaţie fizică şi sport activează la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia. În oraşul natal a şi început fotbalul, cu antrenorul Izmir Abdulgani, iar apoi cu Ionel Smochină. Ulterior, şi-a continuat junioratul la FC Farul Constanţa, la grupa 1986 (antrenor, Constantin Mareş). Ionus a jucat portar, iar la Medgidia a revenit la echipa de seniori, unde a lucrat cu antrenori precum Dan Rădulescu, Vasile Enache sau Aurelian Despa. A fost în lot, ca al treilea portar, şi când CSM Medgidia a jucat în Liga a 2-a. După ce a devenit profesor, Ionus nu a mai avut timp şi pentru fotbal, astfel că a fost nevoit să renunţe la sportul-rege, dar a rămas în fenomen, continuându-şi activitatea ca arbitru.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii