Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:36 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, clasată pe șase la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)

ro

30 May, 2022 00:00 1692 Marime text

 
  • Faza finală s-a disputat la Craiova, iar, în urma tragerii la sorți, formația școlii din Medgidia, pregătită de prof. Aurelia Baciu și prof. Ionus Erchian, a fost repartizată în grupa A, alături de echipa gazdă, Bacău și Cluj.
 
Echipa feminină de volei a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia a obținut locul șase la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la care au participat cele mai bune opt școli din țară.
 
Faza finală s-a disputat la Craiova, iar, în urma tragerii la sorți, formația școlii din Medgidia, pregătită de prof. Aurelia Baciu și prof. Erchian Ionus, a fost repartizată în grupa A, alături de echipa gazdă (Craiova), Bacău și Cluj. În urma rezultatelor din grupăa, Cluj - Medgidia 2-1, Medgidia - Bacău 2-0 și Craiova - Medgidia 2-0, fetele de pe litoral au jucat pentru locurile 5-6, impotriva echipei din Blaj. După un joc echilibrat, Școala „Constantin Brâncuși“ a cedat cu greu și a încheiat competiția pe locul șase.     
 
Formată în mare parte din jucătoare legitimate la Clubul Sportiv Medgidia, echipa școlii din județul Constanța le-a cuprins pe Jasmine Gheorghe, Daria Anghelescu, Mara Florea, Georgiana Lupașcu, Antonia Micu, Lorena Miron, Daria Mocanu, Adelina Mihalache, Eliana Cornea și Ștefania Goglează. „Fetele au făcut cinste orasului și ne-au făcut mândri, aducând școala noastră în primele șase echipe din țară la volei fete. Frumoasa «aventură» a început în aprilie, cu faza județeană, unde echipa noastră a câștigat fără drept de apel, a continuat cu faza zonală, desfășurată la Focșani, competiție pe care echipa noastră a câștigat-o cu patru victorii din patru meciuri. Performanța echipei școlii noastre este una foarte bună, ținând cont că am întâlnit multe școli cu profil sportiv, iar din lotul nostru au făcut parte cinci fete de clasa a V-a. Școala noastră a fost susținută și de o frumoasă galerie formată din părinți, bunici și membri ai staff-ului de volei CS Medgidia“, a declarat Erchian Ionus, care activează și în fotbal, în arbitraj, fiind asistent, component al lotului Ligii 2.
 
La Craiova, echipa Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia a fost însoțită și de Nicoleta Gonțea (președintele secției de volei a CS Medgidia) și Ella Albu (antrenor). „Subliniem colaborarea foarte bună pe care o avem cu CS Medgidia și mulțumim clubului sportiv pentru sprijinul acordat“, a mai spus Erchian Ionus. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Școala „Constantin Brâncuși“ Medgidia)
 
Citește și:

Volei
Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, calificată la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii