Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am reușit! Fam. Vieru“ Un component al Naţionalei de fotbal pe plajă a României s-a căsătorit la Valu lui Traian

ro

16 Aug, 2021 00:00 5490 Marime text


 
  • Alexandru Vieru şi Laura Geoglovan şi-au unit destinele şi au format familia Vieru.
  • Alexandru joacă şi fotbal pe teren normal, şi fotbal pe plajă, dar şi minifotbal.
  • Cu Naţionala de fotbal pe plajă a României a evoluat, luna trecută, la Chişinău, în Republica Moldova, la turneul preliminar al Diviziei B din Liga Europeană.
 
Fotbalistul constănţean Alexandru Vieru şi jumătatea sa, Laura Geoglovan, au făcut pasul cel mare în viaţă. Au spus un „Da!“ apăsat, din toată inima, în faţa ofiţerului de Stare Civilă, astfel că de acum alcătuiesc familia Vieru.
 
Alexandru (26 de ani) este din Valu lui Traian, astfel că ceremonialul civil, urmat de o festivitate restrânsă, s-a desfăşurat în localitatea constănţeană, participând membrii famiiilor şi prieteni apropiaţi. „Am reușit!! Fam. Vieru“, este mesajul lui Alexandru şi al Laurei cu care cei doi au însoţit, pe Facebook, o imagine în care semnează la Starea Civilă. Alexandru şi Laura speră ca pandemia de coronavirus să nu le bage beţe în roate, iar ceremonialul religios şi nunta cea mare să aibă loc la anul. Naşii tinerei familii sunt Cristian şi Adriana Hulea, prieteni buni din Valu lui Traian. „Casă de piatră! Aveţi grijă de familia pe care aţi creat-o. Să fie o celulă sănătoasă, în care să persiste dragostea, încrederea, buna înţelegere şi armonia!“, le-au transmis tinerilor căsătoriţi părinţii spirituali. „Felicitări! Să fiţi fericiţi!“, „Să aveţi o căsnicie frumoasă, bazată pe respect şi înţelegere! Restul vine de la sine“, „Să fie într-un ceas bun! Casă de piatră!“, „Să fiţi sănătoşi, fericiţi şi să vă iubiţi mereu ca acum! Vă pup, copiii mei frumoşi şi ascultători!“ sau „Să aveţi o viaţă minunată împreună!“, au fost şi alte câteva urări din partea celor apropiaţi.

      
Campion la minifotbal cu Arsenal Inel II

 
Alexandru Vieru joacă şi fotbal pe teren normal, şi fotbal pe plajă, dar şi minifotbal. Cu Naţionala de fotbal pe plajă a României a evoluat, luna trecută, la Chişinău, în Republica Moldova, la turneul preliminar al Diviziei B din Liga Europeană. Cu formaţia Arsenal Inel II este campion în Liga de minifotbal a judeţului Constanţa. La fotbalul pe teren normal a evoluat la echipe precum Elpis Constanţa, Farul Constanţa, Academia Hagi, Oţelul Galaţi (la juniori), Oţelul II, Săgeata Năvodari (atât în Liga a 2-a, cât şi în Liga 1), Farul Constanţa, Tulcea, Axiopolis Cernavodă sau Poseidon Limanu 2 Mai (la seniori).

     
Medalie de bronz cu juniorii Oţelului

 
La Oţelul Galaţi, i-a avut coechipieri la juniori, printre alţii, pe constănţeanul Alexandru Muscă, dar şi pe Alexandru Tudorie. Cu echipa de juniori a Oţelului, Alexandru a cucerit, în 2012, medaliile de bronz în Campionatul Naţional rezervat juniorilor B (născuţi în 1995). În finala mică, Oţelul a trecut la penalty-uri de Academia Hagi (după 2-2 în timpul regulamentar de joc).
 
Sursa foto: Facebook (Alexandru Vieru)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 
Naționala României de fotbal pe plajă joacă în Liga Europeană. Lotul e format majoritar din constănțeni
 
Minifotbal Constanța
Arsenal Inel II, campioană pentru a doua stagiune la rând. Trei premii speciale pentru „tunari“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii