Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:26 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virgil Stan, directorul societăţii Balneoterapie Saturn SRL, la judecată cu această firmă şi cu THR Marea Neagră. Iată motivul!

ro

11 May, 2019 00:00 1125 Marime text
Virgil Stan, directorul Balneoterapie Saturn SRL, se luptă în instanţă cu societatea al cărei director general este şi cu THR Marea Neagră. Motivul este concedierea sa după ce a blocat dizolvarea primei societăţi. Astfel, la data de 9 mai 2019, au fost înregistrate două dosare la Tribunalul Constanţa, având ca obiect nulitate act, respectiv contestaţie decizie de concediere.
 
Amintim că, la data de 28 septembrie 2018, Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagră SA, în calitate de asociat unic al SC Balneoterapia Saturn SRL, a decis iniţierea, începând cu 1 octombrie 2018, a procedurii de dizolvare a societăţii Balneoterapia Saturn SRL. Virgil Stan, directorul general, a blocat această dizolvare, invocând faptul că Balneoterapia Saturn SRL se află pe profit, iar cele trei centre de la Saturn şi cel de la Eforie se ridică la standarde înalte. Astfel, după ce au asigurat o serie de documente pentru ca THR Marea Neagră să participe la licitaţia pentru Casa Naţională de Pensii, directorul a fost anunţat că urmează a fi concediat.
 
Surse din cadrul Balneoterapia Saturn SRL au precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că directorul general are contract individual de muncă, iar chiar dacă mandatul lui era prelungit prin Consiliul de Administraţie până la finele lui aprilie anul curent, în vigoare rămâne CMI-ul.
 
Balneoterapia Saturn SRL a luat fiinţă în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA este asociat unic. Persoane împuternicite ale Balneoterapia Saturn SRL sunt Dorinel Cazacu - administrator, Nicolae Butoi - administrator, Virgil Stan - director general, Horia Adrian Mărgărit Bardan - administrator. Balneoterapia Saturn SRL desfăşoară activităţi referitoare la sănătatea umană.
 
Înfiinţată în anul 1991, firma Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA are sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 57.894.993,9 lei, integral vărsat, este compus din 578.949.939 de acţiuni, în valoare de 0,1 lei fiecare. Acţionarii THR Marea Neagră SA sunt: Statul Român, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, cu 0,089% din capitalul social, Alte Persoane Juridice, cu 14,74% din capitalul social, S.I.F. Transilvania SA, cu 77,71% din capitalul social, Asociaţi Listă, cu 7,44% din capitalul social. Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii