Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grand Show Time SRL, din Eforie, dizolvată de Tribunalul Constanța, la cererea Primăriei Buzău

ro

03 Jul, 2021 00:00 1472 Marime text

   
  • Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 02 iulie 2021, Grand Show Time SRL a fost înființată în 2013 și are ca obiect de activitate „activităţi de interpretare artistică (spectacole)“.
 
  • Asociat unic figurează Anghel Mircea Virgil, pe care îl mai găsim în alte societăți, respectiv: Teatrul de Comedie Stan și Bran SRL, Best Artist Management SRL, 220w Electric Garant SRL, Grand Show Time SRL, Concept Vizual Stradal SRL, Logistic Ticketing SRL și Dracula Infernal Show SRL.
Tribunalul Constanța a decis, pe data de 01 iulie 2021, dizolvarea societății comerciale, Grand Show Time SRL, cu sediul social în incinta Teatrului de Vară Eforie Sud.
 
Hotărârea a fost luată la solicitarea Primarului municipiului Buzău.
 
Iată decizia oficială
 

„Admite cererea formulată de Primarul municipiului Buzău, în contradictoriu cu pârâta SC Grand Show Time SRL. Dispune înregistrarea hotărârii în registrul comerţului şi publicarea în Monitorul Oficial al României, partea a IV – a, pe cheltuiala reclamantului şi pe pagina de internet a Oficiului Naţional a Registrului Comerţului sau pe portalul de servicii on-line al acestuia. Dispune comunicarea prezentei hotărâri către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa. Orice persoană interesată poate face numai apel împotriva hotărârii de dizolvare, în termen de 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial. Apelul se va depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a civilă; o copie a cererii de apel se va depune şi la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi 01.07.2021“.

 
Inițial, prezenta cauză s-a aflat pe rolul Tribunalului Buzău, instanță care, în aprilie 2021, a declinat competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de reclamantul Primarul Municipiului Buzău, în contradictoriu cu pârâta Grand Show Time SRL, în favoarea Tribunalului Constanţa - Secţia a II-a civilă.
 
În motivarea cererii, reclamantul Primarul Municipiului Buzău a arătat că pârâta SC Grand Show Time SRL înregistrează obligații de plată către bugetul local în cuantum de „1.865,46 lei, reprezentând impozit pe spectacole, în timp ce aceasta nu depus, în cel mult 6 luni de la expirarea termenelor legale, situații financiare anuale sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comerțului“.
 
Pârâta Grand Show Time S.R.L. nu a formulat întâmpinare, nu s-a prezentat în fața instanței pentru a formula apărări și nu a solicitat administrarea de probe, după cum se arată în motivarea Tribunalului Buzău.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 02 iulie 2021, Grand Show Time SRL a fost înființată în 2013 și are ca obiect de activitate „activităţi de interpretare artistică (spectacole)“.
 
Asociat unic figurează Anghel Mircea Virgil, pe care îl mai găsim în alte societăți, respectiv: Teatrul de Comedie Stan și Bran SRL, Best Artist Management SRL, 220w Electric Garant SRL, Grand Show Time SRL, Concept Vizual Stradal SRL,
Logistic Ticketing SRL și Dracula Infernal Show SRL.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii SC Grand Show Time S.R.L. cu privire la acest dosar, însă la numărul de telefon pus la dispoziție de Confidas.ro a răspuns o doamnă care ne-a declarat nu are nicio legătura cu firma în cauză.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Oficial!
Cum a intrat în faliment Direct Turism SRL (Direct Aeroport)!

 
Probleme financiare pentru Europe Belle Paradise SRL
Insolvența bate la ușa Culture Pub, de la Casa de Cultură din Constanţa

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii