Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viol la Pecineaga! Începe procesul

ro

21 Nov, 2020 00:00 2225 Marime text
  • Judecătorii au respins, ca neîntemeiată, cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar.


Magistrații de la Judecătoria Mangalia încep judecata bărbatului din localitatea Pecineaga, județul Constanța, acuzat ar fi întreținut relații sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, în vârstă de 15 ani. Decizia nu este definitivă.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1996/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia privind pe inculpat. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpat. Cu drept de contestație în termen de trei de zile de la comunicare“, potrivit minutei judecătorești.

Recent, judecătorii au decis ca inculpatul să rămână în arest preventiv.
 

Oficial de la instanță

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor, măsură pe care o menţine pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura dispusă de instanţă va fi comunicată administraţiei locului de deţinere. Respinge, ca neîntemeiată, cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar“.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, inculpatul fiind acuzat de viol, în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor.


Citește și

Un constănțean a luat șase ani pentru viol în formă continuată! Victima, fiica vitregă

Doi bărbați, escortați și încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă. Mandate de executare a pedepsei pe numele lor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii