Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viol în Camera 7 a Arestului IPJ Constanța. Victima, așteptată azi la instanță

ro

21 Oct, 2021 00:00 35365 Marime text
 
  • Prin acțiunile de natură degradantă, spun procurorii, cei trei inculpați au următir să înjosească persoana vătămată și să o aducă într-o stare de decădere emoțională.
 
Azi, 21 octombrie 2021, la Curtea de Apel Constanța este programat un nou termen în dosarul în care un minor, la data faptei, aflat în Camera 7 a Arestului IPJ Constanța a fost bătut și violat de alți trei colegi de cameră.
 
Fapta a avut loc în 2014.
 
Ședința de judecată este programată pentru ora estimativă 09.00.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța aceasta va fi definitivă.
 
Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, potrivit cărora, în perioada 11-14 iulie 2014, în timp ce se aflau încarcerați în Camera 7 a Arestului IPJ Constanța, inculpatul D.D., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, împreună cu inculpații, N.F., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, și O.E., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, în mod repetat, au întreținut relații sexuale anale și orale prin imobilizarea și lovirea în mod repetat a persoanei vătămate B.L., în vârstă de 17 ani, la data săvârșirii faptelor, și, de asemenea, au lovit-o cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.
 
Prin acțiunile de natură degradantă, spun procurorii, cei trei inculpați au următir să înjosească persoana vătămată și să o aducă într-o stare de decădere emoțională.
    
Prin decizia 316/2019, din 21 martie 2019, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu privindu-i pe cei trei inculpați, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
Prin Hotarârea nr. 342/2021, Judecătoria Constanța a decis ca doi dintre inculpați să primească fiecare câte cinci ani într-un centru de detenție.
 
Cel de al treilea a primit trei ani într-un centru de detenție.
 
Pedepsele au fost contestate la Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Năvodari. Doi copii de 14 ani au violat o femeie, de 58 de ani. Decizie definitivă
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii