Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima, avocatul Adrian Gheorghiță Un polițist din IPJ Constanța, condamnat definitiv pentru purtare abuzivă

ro

23 Jul, 2021 14:41 2711 Marime text

 
Polițistul Tiberiu Petrovici, din cadrul poliției Mamaia, a fost condamnat azi de Curtea de Apel Constanța la șase luni de închisoare (cu amânarea aplicarea pedepsei) pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.
 
Polițistul a fost achitat pentru ultraj judiciar
 
Conform actului de acuzare, pe data de 29 august 2019, polițistul Tiberiu Petrovici, aflându-se în exercițiul atribuțiunilor de serviciu, în timpul pauzei de masă, l-ar fi agresat pe avocatul Adrian Gheorghiță, care se afla, la rândul său, într-o cauză, în sediul Poliției Mamaia, în calitate de membru al Baroului.
 
Inițial, polițistul a fost condamnat a fost condamnat de Mara Isabella Iacob, magistrat al Judecătoriei Constanța, la opt luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar și pentru purtare abuzivă.

Decizia Curții de Apel Constanța a fost luată, potrivit datelor noastre, de judecătoarele Andreea Ianca și Virgil Marius Ungureanu, de la Curtea de Apel Constanța. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii