Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Rutierul Adrian Moldoveanu, pe locul cinci la „Gârboavele Trail Run“. Clasări bune și pentru atleți, la București (GALERIE FOTO)

ro

28 Mar, 2023 14:13 1348 Marime text
 
Ciclistul Adrian Moldoveanu, de la CS Medgidia, unde este și antrenorul secției de ciclism a clubului sportiv din județul Constanța, s-a clasat din nou pe un loc superior în competiții.

Clubul Sportiv Medgidia se bucură de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia, iar rezultatele nu întârzie să apară.

La „Gârboavele Trail Run“, o competiție MTB și nu numai, care a avut loc în comuna Tulucești din județul Galați, Adrian Moldoveanu a ocupat locul cinci la categoria 40-49 de ani (din 43 de participanți), iar la general a ieșit pe locul 24 din 110 concurenți.

Concursul abordează discipline ca alergare și ciclism montan, fiind destinat atât amatorilor, cât și celor experimentați sau profesioniști din România și de peste hotare. Felicitări, Adi!, este mesajul CS Medgidia.

 
Sportivii CS Medgidia au obținut rezultate bune și la atletism, realizând noi recorduri personale la cursele de 10 și 21 km, din cadrul Legal Half Maraton Bucuresti, astfel:
 
La cursa de 10 km - Gheorghiță Dinu - locul 85 și Cristian Gurău locul 140, din 574 de participanți,
La semimaraton (21 km) - Adriana Dinu - locul 34 și Ionuț Cristea - locul 30, din 230 de participanți.
 
Legal Half Maraton Bucuresti, cursa în cadrul căreia a avut loc și Campionatul Național de șosea pe 10 km, a adunat la start peste 900 de sportivi de diferite categorii de vârstă din toata țara.
 

Rezultatele antrenamentelor din timpul iernii s-au văzut în cadrul primei competiții din acest an susținută de atleții CS Medgidia. Felicitări sportivilor noștri pentru rezultate!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.  

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii