Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima are 9 ani Bărbatul din Năvodari, acuzat de agresiune sexuală, va „petrece“ sărbătorile de iarnă la Penitenciarul Poarta Albă!

ro

29 Nov, 2021 00:00 911 Marime text

 
  • Judecătoria Constanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse cu privire la inculpat, măsură pe care o menţine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 07.01.2022.
 
Individul de 68 ani, din Năvodari, acuzat de agresiune sexuală, va „petrece“ sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor, la Penitenciarul Poarta Albă!
 
Și asta pentru că Judecătoria Constanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse cu privire la inculpat, măsură pe care o menţine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 07.01.2022.
 
Mai mult, instanța respins cererea apărătorului inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai uşoară.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.
 
Individul a fost trimis în judecată prin rechizitoriul nr. 4237/P/2021 din 22.07.2021, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
În urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:
 
În data de 30.05.2021, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în dormitorul casei situate în oraşul Năvodari, a atins persoana vătămată minoră, în vârstă de 9 ani, cu palmele pe coapse, fund şi zona înghinală, apoi a întins-o pe pat, pe spate, şi s-a întins peste ea, cu partea frontală a corpului, mişcându-şi zona bazinului şi simulând un raport sexual.

Sursă foto: Facebook/Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Pedofil dovedit la Năvodari! A luat zece ani de închisoare
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii