Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodari Pedeapsă mai mică pentru bătrânul care a agresat sexual o minoră de 9 ani

ro

28 Jan, 2023 16:27 1893 Marime text
  • Dosarul a fost soluționat în primă instanță de Judecătoria Constanța, prin aplicarea unei pedepse de 6 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.
  • Decizia Judecătoriei Constanța nu a fost definitivă, ea fiind contestată de inculpat la Curtea de Apel Constanța.
  • Instanța de apel a admis acțiunea bătrânului și a redus pedeapsa principală aplicată inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală de la 6 ani închisoare la 4 ani şi 6 luni închisoare.


Verdict final într-un caz de agresiune sexuală, cauză penală instrumentată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

În data de 30.05.2021, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în dormitorul casei situate în oraşul Năvodari, inculpatul, de aproape 70 de ani, a atins persoana vătămată minoră, în vârstă de 9 ani, cu palmele pe coapse, fund şi zona înghinală, apoi a întins-o pe pat, pe spate, şi s-a întins peste ea, cu partea frontală a corpului, mişcându-şi zona bazinului şi simulând un raport sexual.

Dosarul a fost soluționat în primă instanță de Judecătoria Constanța, prin aplicarea unei pedepse individului de 6 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Decizia Judecătoriei Constanța nu a fost definitivă, ea fiind contestată de inculpat la Curtea de Apel Constanța.

Instanța a de apel a admis acțiunea bătrânului și a redus pedeapsa principală aplicată inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală de la 6 ani închisoare la 4 ani şi 6 luni închisoare.


Decizia Curții de Apel Constanța a fost definitivă!


Conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Pentru a proteja identitățile și intimitatea părților implicate în acest dosar, nu vom publica numele reale ale persoanelor vizate și nici alte date care ar putea conduce la identificarea acestora.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Incredibil cine sunt inculpații
Constanța. Cea mai mare condamnare pentru viol! Este oficial și definitiv!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii