Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Constanța, cercetat pentru evadare

ro

28 Dec, 2021 13:34 1359 Marime text


Aseară, polițiștii Secției 5, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că un bărbat, pe numele căruia era luată măsura arestului la domiciliu, nu respectă obligațiile prevăzute de lege.

Bărbatul, de 20 de ani, nu se afla la imobilul în care locuiește, acesta fiind identificat, în scurt timp, în apropierea domiciliului său.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, urmând a fi sesizată instanța de judecată cu privire la încălcarea măsurii arestului la domiciliu.

Surse judiciare au declarat, pentru ZIUA de Constanța, faptul că cel în cauză este judecat în stare de arest la domiciliu pentru furt calificat.

Zilele trecute, mai precis pe data de 20 decembrie 2021, Judecătoria Constanța a decis menținerea individului în stare de arest la domiciliu, hotărârea fiind menținută și de judecătorii de la Tribunalul Constanța, la data de 23 decembrie 2021.

„Menţine măsura arestului la domiciliu, urmând a fi verificată până la data de 18.01.2022“, se mai arată în decizia magistraților. 

Așa cum arătam și mai sus, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare. 

Urmează să fie sesizată instanța de judecată cu privire la încălcarea măsurii arestului la domiciliu, context în care celui în cauză i s-ar putea schimba înlocui arestul la domiciliu cu arestul preventiv.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii