Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist din IPJ Constanța a refuzat să ia mită

ro

06 Apr, 2020 15:13 9439 Marime text
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de 2000 de lei  unui agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Corbu -  I.P.J.Constanţa. 

În fapt, în data de 16.12.2019, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, agentul de poliţie a depistat un tânăr, în vârstă de 23 ani, conducând un autoturism pe drumurile publice din localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Ulterior, la data de 3 aprilie 2020, conducătorul auto i-a oferit polițistului suma de 1.500 euro pentru a soluționa în mod favorabil dosarul penal în care era cercetat. Față de această situație, lucrătorul de poliţie a formulat denunţ la D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, fiind sesizat de îndată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Astfel, astăzi, 6 aprilie a.c., conducătorul auto a fost surprins în flagrant în timp ce oferea polițistului suma de 2.000 de lei, în scopul soluționării favorabile a dosarului penal întocmit pe numele său și restituirii permisului de conducere.

Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită iar, ca urmare a audierii, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii