Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un polițist de la Arestul IPJ Constanța, amenințat

ro

09 May, 2020 00:00 1890 Marime text

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța a fost amenințat de un bărbat acuzat de tâlhărie.


Conform procurorilor, în luna mai 2019, în timp ce era dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, inculpatul a amenințat un polițist din cadrul echipajului de escortă, căruia i-a spus că îi va da foc la casă atunci când o să iasă din spatele gratiilor.


De menționat că polițistul a declarat procurorilor faptul că își are adresa de domiciliu în zona Poarta 6, zonă frecventată de către inculpat iar acesta cunoaște unde locuiește și îi cunoaște autoturismele pe care le deține, motiv pentru care a perceput actele de amenințare ca fiind reale.


Juddcătoria Constanța a dispus condamnarea inculpatului la trei ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie și la un an și șase luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de ultraj. În final, instanța i-a aplicat inculpatului pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare cu executare.


Decizia nu este definitivă, aceasta fiind contestată la Curtea de Apel Constanța.


Citește și

Polițist local amenințat cu o toporișcă în Piața Tomis III. Condamnare definitivă

Polițist amenințat cu o bâtă. Autorul, sub control judiciar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii