Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un judecător și doi procurori părăsesc sistemul prin pensionare! Iată cine sunt

ro

15 Sep, 2023 13:45 1195 Marime text

Trei magistrați au fost eliberați din funcție azi, 15 septembrie 2023, după ce Președintele României a semnat decretele privind eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
Este vorba despre un judecător și doi procurori pentru care Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat anterior cererile de pensionare.
 
Viitorii magistrați pensionari sunt Floarea Grosu, judecător în cadrul Curții de Apel Târgu-Mureș, devenită inspector judiciar după promovarea concursului, și procurorii Elvira Roată, prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Ilfov și Elena Rădescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
 Conform Administrației Prezidenția, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 15 septembrie 2023, următoarele decrete:
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător a doamnei Floarea Grosu la Curtea de Apel Târgu-Mureș, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror a doamnei Elvira Roată, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de procuror a doamnei Elena Rădescu în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – pensionare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Lista judecătorilor pensionari care se întorc în sistem! „Simt că pot să mai pronunț soluții de care să fiu mândru“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii