Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:55 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost viceprimar din județul Constanța, condamnat definitiv! Procurorii Anticorupțiue, nemulțumiți. Când se va lua decizia finală

ro

19 May, 2022 00:00 1575 Marime text
 
  • Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla, a fost condamnat definitiv, de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța, la un an de închisoare cu suspendare!
 
Procurorii DNA Constanța, nemulțumiți de decizia Curții de Apel Constanța prin care Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla, a fost condamnat definitiv (19 noiembrie 2021), la un an de închisoare cu suspendare!
 
Marian Sărăcilă a fost condamnat pentru infracţiunea de participatie improprie la folosire sau prezentare, cu rea-credinţă, de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are drept rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei.
 
Judecat în acest dosar, Ştefan Stanciu a primit un an de închisoare cu suspendare.
 
Nemulțumirea procurorilor DNA Constanța s-a materializat într-un recurs în casație (cale extraordinară de atac împotriva unei decizii definitive), cauza fiind trimisă spre soluționare Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.
 
În luna ianuarie 2022, Înalta Curte a admis în principiu cererea de recurs în casaţie formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Constanța, împotriva deciziei penale nr. 872/P din 19 noiembrie 2021 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa, Secţia penală şi pentru cauze penale cu minori şi de familie, în dosarul nr. 2177/254/2013*.
 
Instanța a trimis cauza, în vederea judecării recursului în casaţie.
 
Pronunțarea va avea loc la data de 31 mai 2022.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Breaking News
Constantin Micu, fostul primar al localităţii Tuzla, achitat definitiv pentru abuz în serviciu

 
Oficial! Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla, condamnat definitiv
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii