Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un descendent al familiei Bragadiru revendică un imobil din Constanţa şi cere în instanţă anularea unei dispoziţii a primarului Decebal Făgădău

ro

07 Mar, 2020 00:00 6039 Marime text

La începutul lunii martie, pe rolul secţiei de contencios-administrativ a Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul 1319/118/2020, care are a obiect Legea 10/2001. Acţiunea împotriva Primăriei şi primarului municipiului Constanţa a fost introdusă de Şerban George Constandaky.


Potrivit municipalităţii, Constandaky cere anularea unei dispoziţii de primar pe Legea 10/2001, prin care i-a fost refuzată restituirea în natură a unui imobil situat pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa, compus din construcţie situată la parter şi subsolul corpului A în suprafaţă de 160,73 mp şi teren în suprafaţă de 94,4 mp indiviz şi construcţie în suprafaţă de 57,77 mp şi teren în suprafaţă indiviză de 26 mp, situată la etajul 2 al corpului A din Constanţa.


Şerban George Constandaky contestă dispoziţia de primar şi cere anularea acesteia. Șerban George Constandaky, descendent al familiei Bragadiru, are mai multe dosare depuse pe rolul mai multor instanţe din ţară, iar în timpul mandatului de primar general al capitalei a lui Adriean Videanu, George Constandaky împreună cu alţi moştenitori au depus documentaţii prin care intenţionau să reabiliteze un imobil, monument istoric situat pe Calea Rahovei din Bucureşti.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii