Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănțean condamnat în Italia la 18 ani de închisoare va fi transferat în România

ro

08 Dec, 2020 14:33 1809 Marime text
  • Bărbatul din Constanța se află în Penitenciarul Bergamo din Italia. 
 
Un bărbat, de 35 de ani, din Constanța, condamnat în Italia la 18 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de încăierare, omor, detenţie ilegală şi port de arme în loc public, facilitarea şi exploatarea prostituţiei, va fi adus în România!
 
Decizia a fost luată azi de judecătorii Curții de Apel Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Pe scurt, judecătorii din Constanța au admis sesizarea procurorilor privind solicitarea autorităţii judiciare din Italia de recunoaştere şi punere în executare pe teritoriul României a sentinţei penale nr.1690/15 din data de 25.11.2015 pronunţată de Judecătorul de Cameră Preliminară din cadrul Tribunalului din Brescia - Italia la data de 09.04.2016, definitivă, prin care s-a dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de 18 ani închisoare – rest de executat 15 ani de închisoare.
 
Pe cale de consedință, Curtea de Apel Constanța a dispus transferarea din Penitenciarul Bergamo din Italia într-un penitenciar din România a persoanei condamnate în vederea continuării executării pedepsei de 15 ani închisoare (5.475 zile).
 
Judecătorii au dedus din pedeapsa de 15 ani închisoare aplicată persoanei condamnate perioada (6 ani și zece luni închisoare) executate în perioada.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii