Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Șapte ani de închisoare pentru un bărbat care și-a ucis mama, după care i-a aruncat trupul la marginea unui pârâu

ro

24 Jan, 2022 00:00 2997 Marime text

 
  • Căutările au fost efectuate de polițiști, militari jandarmi și cu sprijinul unei aeronave aparținând MAI – I.G.Av.
 
Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, Sorin R., de aproximativ 40 de ani, din Tulcea, fără antecedente penale, în prezent aflat în Penitenciarul Tulcea, a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor, în concurs cu infracțiunea de profanare de cadavre 
 
Tribunalul Tulcea, în primă instanță, a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa de șapte ani și patru luni de închisoare cu executare, sentința fiind însă contestată de inculpat la Curtea de Apel Constanța.  
 
Pe scurt, bărbatul este suspectat că, în noaptea de 13/14 decembrie 2020, pe timp de noapte, în jurul orelor 02.00, în locuinta comună, i-a aplicat mamei sale lovituri cu pumnii li picioarele provocând decesul acesteia
 
Mai mult, inculpatul a dus cadavrul într-o căruță, acoperindu-l cu un strat de lucernă, după care 1-a aruncat pe marginea unui pârâu și unde ulterior a fost devorat de animale.
 
Căutările efectuate în zilele ce au urmat semnalării dispariției au fost efectuate cu efective sporite de polițiști, militari jandarmi și cu sprijinul unei aeronave aparținând MAI – I.G.Av.
 
La data de 22 ianuarie 2021 în zona denumită „La izvoare”, au fost descoperite resturile unui cadavru uman.
 
În acest loc cadavrul a fost devorat și depiesat de animale sălbatice.
 
În motivarea deciziei de condamnarea. Tribunalul Tulcea a constatat că inculpatul nu are antecedente penale, aflându-se la primul conflict cu legea penală.
 
Mai mult, instanța a reținut și atitudinea sinceră pe parcursul cercetării judecătorești manifestată de inculpat, motiv pentru care se va da relevanță juridică acestor împrejurări (...), cu privire la judecata în cazul recunoașterii vinovăției.
 
Sursa motivare: rolii.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Procesul crimei de la Corbu s-a terminat la primul termen!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii