Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii care au tâlhărit un avocat din Constanța au cerut să fie puși în libertate. Ce răspuns au primit de la judecători

ro

30 Dec, 2020 00:00 1929 Marime text

 
  • Cei doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.

Tribunalul Constanța a decis ieri menținerea în arest preventivă a celor doi bărbați de 22, respectiv 26 de ani, acuzați că ar fi pătruns în casa unui avocat din Constanța, iar prin exercitarea de acte de violență și amenințare cu un corp tăietor-înțepător, ar fi sustras suma de 110 lei și 2 ceasuri, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 31.000 de lei.
 
Magistrații au respins cererea inculpaților de punere în libertate. 
 
Decizia Tribunalului Constanța este definitivă.
 
Cei doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.
 
Conform anchetatorilor, în noaptea de 1/2 decembrie 2020, cei doi ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar prin exercitarea de acte de violență și amenințare cu un corp tăietor-înțepător, ar fi sustras suma de 110 lei și 2 ceasuri, prejudiciul fiind în valoare de aproximativ 31.000 de lei.
 
Marți, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Lumina, respectiv a municipiului Medgidia, ocazie cu care au fost recuperate cele două ceasuri sustrase, urmând a fi predate persoanei vătămate.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
 
Citește și
 
Avocat din Baroul Constanța dat în judecată de propriul client, pentru restituirea onorariului

A murit avocatul Emilian Hristea, fost decan al Baroului Constanţa!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii