Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul acuzat de moartea lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia, în arest la domiciliu, de Sărbători

ro

18 Nov, 2021 00:00 2881 Marime text
 
 
  • Inculpatul se află în arest la domiciliu din data de 02 februarie 2020, ca urmare a unei decizii a Judecătoriei Mangalia.
 
 
Minorul Daniel S., de 15 ani, din Mangalia, acuzat de moartea lui Andrei, de 13 ani, tot din Mangalia, rămâne în arest la domiciliu!
 
Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța și poate fi contestată la instanța superioară, respectiv la Curtea de Apel Constanța.
 
Oficial!
 

Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat, urmând a fi verificată sub aspectul legalităţii şi temeiniciei până la data de 14.01.2022. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în şedinţă publică astăzi.

 
Inculpatul se află în arest la domiciliu din data de 02 februarie 2020, ca urmare a unei decizii a Judecătoriei Mangalia.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Fapta a avut loc la data de 01 februarie 2020, la ora 15.00, pe strada 1 Decembrie 1918 din Mangalia.
 
Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului unde au identifica o persoană de sex masculin, în persoana victimei, Andrei, întinsă pe jos în timp ce o altă persoană îi făcea un masaj cardiac. La locul în care se afla căzut Andrei a sosit un echipaj medical care a preluat victima și transportat-o la spital în Mangalia și în final a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
La fața locului a fost identificat atât victima, cât și agresorul, care a declarat organelor de poliție că el a lovit victima, pe fondul unor discuții.
 
Andrei a decedat pe data de 12 martie 2020.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Situația la Constanța
17 noiembrie - Ziua mondială de comemorare a victimelor accidentelor de circulaţie (VIDEO )

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii