Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Ovidiu, judecat pentru furt calificat, arestat pentru evadare

ro

27 Apr, 2022 00:00 1202 Marime text

 
  • Cel în cauză se află arestat la domiciliu din luna decembrie 2021, când Judecătoria Constanța a decis ca individul să fie plasat sub imperiul acestei măsuri preventive într-un dosar penal în care era cercetat de procurori pentru furt calificat.
 
Un tânăr din localitatea Ovidiu, județul Constanța, fără antecedente penale, a fost arestat preventiv de Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de evadare prev. de art. 285 alin. 1 și 3 lit. c CP., pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare, emis de Judecătoria Constanța, a fost contestat la instanța superioară, respectiv la Tribunalul Constanța.
 
Cel în cauză se află arestat la domiciliu din luna decembrie 2021, când Judecătoria Constanța a decis ca individul să fie plasat sub imperiul acestei măsuri preventive într-un dosar penal în care era cercetat de procurori pentru furt calificat.
 
La finele lunii decembrie 2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au decis trimiterea în judecată a bărbatului, alături de un alt cetățean, ambii sub acuzația de furt calificat.
 
Primul termen în prezentul dosar a fost stabilit pentru începutul lunii mai 2022.
 
De altfel, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
„Bombă“ de la Parchet în legătură cu incendierea blocului de pe Grindeanu!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii