Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Polițistul de la Autostrăzi condamnat pentru că ar fi dezvăluit unui amic unde sunt amplasate radarele, nemulțumit de pedeapsă

ro

13 Sep, 2023 09:49 1192 Marime text


Polițistul din cadrul Brigăzii Autostrăzi acuzat că ar fi dezvăluit unde sunt radarele pe Autostrada A2, București – Constanța, a fost condamnat, zilele trecute, de Tribunalul Constanța, pedeapsa de 6 (şase) luni închisoare în sarcina inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de divulgarea de informaţii secrete de serviciu sau nepublice, în formă continuată (4 acte materiale comise la 09.01.2022, 16.01.2022, 20.01.2022 şi 17.02.2022).

Instanța a amânat aplicarea pedepsei, stabilind un termen de supraveghere de 2 (doi) ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Decizia tribunalului  a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, primul termen în apel fiind stabilit pentru începutul lunii ianuarie 2024.

Oricare va fi decizia curții de apel, aceasta va fi definitivă!

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Final de proces în cazul lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal

Dosar declinat de la DNA!
Procurorii explică de ce le-au trimis în judecată pe angajatele Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanţa! (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii