Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:34 22 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Calaigii, avocat în Baroul Constanţa, eliberat din penitenciar. Decizia este definitivă

ro

19 Feb, 2019 11:11 2176 Marime text
Sorin Calaigii, avocat în Baroul Constanţa, va fi eliberat din penitenciar. Decizia este definitivă şi a fost luată azi de judecătorii din Tribunalul Constanţa.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de contestatorul condamnat Calaigii Sorin. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat din executarea pedepsei de 4 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr 229/2015 a Curţii de Apel Bucureşti, secţia I penală, în baza căreia s-a emis mandatul de executare a pedepsei nr 279/2016. Dispune punerea de îndată în libertate a petentului condamnat de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr 279/2016 al Curţii de apel Bucureşti secţia I penală, dacă nu este arestat în altă cauză“, potrivit minutei judecătoreşti.

În iulie 2014, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată atât a lui Sorin Calaigii, avocat în cadrul Baroului Constanța, pentru 3 infracțiuni concurente de trafic de influență, şi a Mihaelei Bodîrlău, avocat în cadrul Baroului București, pentru trafic de influență și șantaj.

Ti-a placut articolul?

Comentarii