Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:53 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se mărește DNA? (DOCUMENT)

ro

24 Jan, 2022 00:00 1109 Marime text
  • Discuțiile pe marginea majorării statului de funcții al Direcției Naționale Anticorupție sunt programate să se desfășoare în cadrul ședinței Secției pentru procurori a CSM de marți, 25 ianuarie 2022, de la ora 11.00.
  • În Secțiunea Document puteți consulta Organigrama Direcției Naționale Anticorupție.
 
Direcția Națională Anticorupție ar putea fi pe cale să-și sporească efectivele!
 
Iar aceasta, după ce ministrul Justiției a solicitat Consiliului Superior al Magistratului acordarea avizului conform pentru majorarea statului de funcții al Direcției Naționale Anticorupție.
 
Solicitarea ministrului Justiției va fi analizată de Secția pentru procurori a CSM, care va vota pentru un aviz negativ sau pozitiv.
 
De asemenea, Secția pentru procurori poate și amâna discuțiile pentru o ședință viitoare.
 
Deocamdată, discuțiile pe marginea majorării statului de funcții al Direcției Naționale Anticorupție sunt programate să se desfășoare în cadrul ședinței Secției pentru procurori a CSM de marți, 25 ianuarie 2022, de la ora 11.00.
 
În Secțiunea Document puteți consulta Organigrama Direcției Naționale Anticorupție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Plenul CSM apără independenţa sistemului judiciar, la cererea procurorilor Secţiei Speciale. Printre aceştia se numără Adina Florea, fost adjunct al SIIJ
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii