Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:50 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna viitoare se decide libertatea lui Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan

ro

16 May, 2020 00:00 1127 Marime text

Tribunalul Tulcea va decide săptămâna viitoare libertatea lui Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan, trimis în judecată pentru luare de mită.


Oricare va fi decizia Tribunalului Tulcea, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.


Amintim că primarul a fost arestat pe data de 4 aprilie de Tribunalul Tulcea, la solicitarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.


Pe data de 3 aprilie, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunțat prinderea în flagrant a unei persoane, primar al unei comune din județul Tulcea, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunțător în cauză.


În fapt, denunțătorul, administrator al unei societăți comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din județul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărțită în două tranșe egale. Prima tranșă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunț la D.G.A. - Serviciul Județean Tulcea, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și

Fosta șefă a DSP Tulcea, condamnată în primă instanță. Ce s-a decis ieri la Constanța

Municipiul Constanţa solicită Guvernului României 50 de milioane de euro. Urmează primul termen

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii