Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a schimbat șeful unui parchet din Dobrogea!

ro

16 Jan, 2021 00:00 2922 Marime text
  • În cursul ședinței Secției pentru procurori, s-a decis delegarea magistratului Tiberiu Meszaroș  în funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.
  • Anterior, funcția a fost asigurată de magistratul Cristina Maria Mocioi.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, aflat pe raza Parchetului Curții de Apel Constanța, are un șef nou!
 
Este vorba despre magistratul Tiberiu Meszaroș, procuror în cadrul acestei unități de anchetă.
 
În cursul ședinței Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 12 ianuarie 2021, cu unanimitate de voturi s-a decis delegarea magistratului în funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.
 
Anterior, funcția a fost asigurată de magistratul Cristina Maria Mocioi, a cărei delegare pe funcție fusese prelungită de către CSM începând cu data de 16 iulie 2020, pentru o perioadă de șase luni.
 
Procurorul Tiberiu Meszaroș a fost delegat pe funcție începând de astăzi, 16 ianuarie 2021, până la ocuparea postului prin concurs sau examn, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Magistratul a fost numit procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag în baza decretului din 21 decembrie 2017 semnat de președintele României, Klaus Iohannis.
 
În informațiile puse la dispoziție de CSM se arată că „Secţia  pentru  procurori  a  Consiliului  Superior  al  Magistraturii  a hotărât delegarea în funcţia de prim procurorla Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag a domnului Meszaroş  Tiberiu,  procuror  la  aceeaşi  unitate  de parchet, începând  cu  data  de  16.01.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)“.
 
Citește și:

Profesor de sport din Topolog, acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu elevele
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii