Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:42 29 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuții la CSM cu privire la șeful unui parchet din Dobrogea

ro

28 Dec, 2022 13:09 685 Marime text


Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discută, în ședința de mâine, 29 decembrie 2022, situația privind conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, unitate de anchetă aflată pe raza Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
Concret, CSM va pune în discuție posibilitatea prelungirii delegării magistratului Tiberiu Meszaroș în funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Babadag.
 
Amintim, magistratul asigură funcția de conducere încă din luna ianuarie 2021, în urma delegării în acest sens primite de la Secția pentru Procurori.
 
Magistratul fusese numit procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag în baza decretului din 21 decembrie 2017 semnat de președintele României, Klaus Iohannis.
 
Acum, CSM va analiza propunerea de prelungire a delegării în funcția de prim procuror al Parchetului a magistratului.
 
În cazul în care procurorul va obține votul favorabil, CSM va dispune prelungirea delegării sale pe funcția de conducere, până la ocuparea postului prin concurs sau examn, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Ședința Secției pentru Procurori este programată să se desfășoare pe 29 decembrie 2022, de la ora 11.00.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii