Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recursul consilierilor locali din Constanța pentru instalarea barierelor în Zona Peninsulară, lipsit de interes, spune Curtea (MINUTA)

ro

10 Apr, 2023 19:13 1170 Marime text


Barierele care au încercuit Zona Peninsulară din Constanța în toamna 2021 și au restricționat accesul în perimetru vor rămâne ridicate până la pronunțarea unei soluții definitive privind cererea de anulare a Regulamentului Peninsulei, a decis în această seară Curtea de Apel Constanța!

Judecătorii instanței de control au apreciat ca fiind lipsit de interes recursul promovat de consilierii locali din Constanța pentru reinstalarea barierelor de acces, admițând excepția invocată în acest sens.

Iată minuta deciziei pronunțate în seara aceasta, 10 aprilie 2023:

Dec./10.04.2023 Admite excepţia lipsei de interes a recursului. Respinge recursul ca lipsit de interes. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.04.2023.

Amintim, la finele lunii martie, Tribunalul Constanța a decis că se impune anularea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară Constanța, adoptat de administrația Vergil Chițac în 2021.

În proces, se așteaptă ca avocații Consiliului Local să atace și decizia de anulare la Curtea de Apel.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii