Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații au respins recursul în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL și primarul municipiului Constanța

ro

18 Jun, 2024 15:00 561 Marime text
  • Magistrații de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat în litigiul dintre Arhitectura Plus SRL, Primarul Municipiului Constanţa  și  Municipiul Constanţa.
  • Arhitectura Plus SRL a fost înființată în 2005, de actualul artihect-șef al municipiului Constanța, Dan Petre Leu alături de Dan Ștefan Dilancea.
 
Pe data de 12.03.2024, pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 2603/118/2023 și obiectul - anulare act administrativ Adresa nr. 42081/28.03.2023.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de recurs sunt: Arhitectura Plus SRL - recurent reclamant, Primarul Municipiului Constanţa - intimat reclamant, iar Municipiul Constanţa - intimat pârât.
 
În ședinţa din data de 13.06.2024, judecătorii au respins recursul ca nefodat. „Respinge recursul, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, pe 13.06.2024.(RNB-MDC) Document: Hotarâre  13.06.2024“, se spune în soluția pe scurt.
 


 

Despre Arhitectura Plus SRL
 
 
Arhitectura Plus SRL a fost înființată în 2005, de actualul artihect-șef al municipiului Constanța, Dan Petre Leu alături de Dan Ștefan Dilancea.
 
Firma are sediul în municipiul Constanţa, pe Strada Marc Aureliu, Nr. 15.  În anul 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 877.250 lei, profit de 70.553 lei și 5 angajați. Situația pe anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de 494.570 lei, 3 salariați și un profit de 385.126 lei.
 
În prezent, asociaţii firmei sunt Ştefan Dan Dilancea, cu 5% din capitalul social, şi Tudora Dilancea, cu 95% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se desfășoară activităţi de arhitectură este Ştefan Dan Dilancea.
 
Menționăm că firma a înregistrat în ultimii ani mai multe dosare care aveau ca obiect anularea unor acte administrativ, unele dintre acestea fiind în stadiul de recurs. Arhitectura Plus SRL dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în Constanţa, dar şi în zona metropolitană.
 
Arhitectura Plus SRL
investeşte și în Năvodari, zona Beach-Land şi este proiectant general pentru alte investiţii, cum este proiectul Calipso Residences SRL, care ridică un bloc de zece etaje pe strada Eliberării din Constanţa sau pentru PUZ-ul de reglementare a terenului situat la intersecţia Tomis cu Strada Suceava, iniţiat de Medgaz SRL.
 
Potivit termene.ro, Dilancea Ștefan Dan mai este asociat și administrator în Atelier 3D Design SRL din Bucureşti,  Joy Division SRL din Constanţa,  Dom Proiect Construct SRL din Constanța, asociat unic si administrator în Begas Family SRL din Constanța și Just Nicolangelo SRL din Constanța.
 
La rânsdul său, Dilancea Tudora este asociat unic în Trufi SRL din Constanţa  și Just Nicolangelo SRL din Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații de pe platforma termene.ro.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Recurs în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL,firma fondată de actualul arhitect șef al municipiului vs. primarul Constanței
 
Recurs în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL vs. primarul municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii