Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky, contestaţii la Curtea Supremă

ro

13 Sep, 2017 00:00 2270 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, şi omul de afaceri Sorin Strutinsky au contestat decizia prin intermediul căreia au fost menţinuţi sub control judiciar. Contestaţiile celor doi vor fi analizate de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Amintim că, zilele trecute, judecătorul Ionuţ Mihai Matei, şeful Structurii de Securitate din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României a constatat ca legală şi temeinică măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de Radu Mazăre. Totodată, magistratul i-a respins fostului primar al Constanţei atât cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar, cât şi pe cea de sesizare a Curţii Constituţionale.
 
Tot judecătorul Ionuţ Mihai Matei a constatat legală şi temeinică măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de Sorin Gabriel Strutinsky, măsură pe care o menţine începând cu data de 8 septembrie 2017, dar nu mai mult de 60 de zile.
 
Hotărârile mai sus precizate au fost luate în dosarul în care Radu Ştefan Mazăre a fost deferit Justiţiei alături de omul de afaceri Sorin Strutinsky, de fostul viceprimar al Constanţei Gabi Stan, dar şi de alte persoane, printre care se află şi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii