Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii militari „Dosarul Revoluției reprezintă o cauză cu un grad sporit de complexitate“

ro

15 Nov, 2021 16:54 1229 Marime text
Procurorii militari din cadrul sistemului parchetelor militare se delimitează cu fermitate de comunicatul Asociației Inițiativa pentru Justiție din data 10.11.2021. 

Potrivit unui comunicat al Biroului de informare şi relaţii publice Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii militari arată că dosarul Revoluției reprezintă o cauză cu un grad sporit de complexitate, atât prin volumul de acte de urmărire penală efectuate, cât și prin implicațiile sale, având drept finalitate aflarea adevărului cu privire la înlăturarea dictaturii comuniste și instituirea noului stat democratic.

„Profesionalismul, buna-credință, responsabilitatea, gestionarea resurselor, precum și implicarea caracterizează atât procurorii care au efectuat urmărirea penală în dosarul Revoluției, cât și întreg corpul procurorilor militari.
Punctul de vedere este împărtășit de un număr de 32 de procurori militari de la toate palierele parchetelor militare“ - se arată în comunicatul transmis de Biroul de informare şi relaţii publice
Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Public
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii