Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:41 03 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror nou la Parchetul Curții de Apel Constanța. Vine de la structura Antimafia

ro

30 Nov, 2019 00:00 1149 Marime text
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța primește un nou anchetator, începând cu data de mâine. Este vorba despre magistratul Cornelia Dumitrescu, acuzator ce și-a desfășurat activitatea la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism timp de mai bine de zece ani.
 
Cornelia Dumitrescu a fost procuror al Serviciului Teritorial Constanța al structurii Antimafia din cadrul Parchetului Curții Supreme încă din anul 2006, când a fost delegată pe o funcție de execuție în interiorul acestei unități de parchet.  În scurtă vreme de la delegarea la DIICOT, anchetatorul a susținut și a trecut cu brio de interviul pentru numirea în funcție. Așa se face că, din anul 2006 și până în prezent, procurorul și-a desfășurat activitatea în cadrul structurii Antimafia locale.
 
La finalul lunii acesteia, însă, Cornelia Dumitrescu a solicitat Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii să îi permită încetarea activității la DIICOT. Solicitarea i-a fost aprobată și, ulterior, aceeași Secție pentru procurori a decis, în ultima ședință, să o delege pe Cornelia Dumitrescu la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Delegarea este valabilă pentru o perioadă de șase luni, ce începe la data de 1 decembrie 2019.
 
Citește și:
 
DIICOT Constanţa pierde un procuror

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii